Google Photos AI alati za uređivanje slika postaju besplatni za sve korisnike

AI alati za uređivanje slike na aplikaciji Google Photos proširuju se i na korisnike koji ne plaćaju pretplatu, čime postaju besplatni za sve od 15. maja

Google Photos AI alati za uređivanje slika postaju besplatni za sve korisnike

Svi koji koriste aplikaciju Google Photos, bez obzira na to da li plaćaju pretplatu ili ne, od 15. maja moći će da koriste alate veštačke inteligencije ovog servisa za uređivanje slika. U pitanju su AI alati odnosno funkcije Magic Eraser, Photo Unblur i Portrait light.

Datum od kada funkcije postaju dostupne svima, je slučajno ili ne, dan nakon ovogodišnje Google I/O konferencije. Kao i uvek, implementacija novih funkcija do svih korisnika, trajaće nekoliko nedelja nakon pomenutog datuma.

AI alati sa Google Photos aplikacije biće takođe dostupni i na više uređaja, uključujući i Pixel tabelte, otkriva kompanija. Prošle godine, Google je lansirao Magic Editor na svojim novim Pixel 8 telefonima, alat koji koristi veštačku inteligenciju za kompleksno uređivanje fotografija sa jednostavnim koracima, kao što je premeštanje subjekta ili promena boje neba. Sada se i ta funkcija proširuje na sve Pixel uređaje sa neograničenom upotrebom.

Međutim, i svi Google Photos korisnici na Android ili iOS uređajima dobijaju i 10 Magic Editor upotreba mesečno, piše u blog objavi. Prekoračenje ovog limita zahtevaće da korisnici imaju Pixel uređaj ili koriste Google One Premium pretplatnički paket koji uključuje 2 TB i više prosotra za skladištenje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi