HBO Max se gasi 23. maja, nova striming platforma se zove samo - Max

Warner Bros. Discovery je najavio planove za pokretanje novog servisa za striming koji će spojiti HBO Max i Discovery+, a nova platforma će se zvati samo Max

HBO Max se gasi 23. maja, nova striming platforma se zove samo - Max

U budućnosti kada budete hteli da gledate The Last of Us ili Succession, to više nećete raditi u aplikaciji HBO Max. Kao što se pričalo već nekoliko meseci, Warner Bros. Discovery menja ime svog popularnog servisa u Max. Kompanija će spojiti HBO Max i Discovery+ sadržaj, iako će potonja ostati kao samostalna usluga u SAD.

Velika promena će se desiti 23. maja u SAD — skoro tačno tri godine nakon što je HBO Max debitovao, a WBD će objaviti globalne planove za ovaj striming servis kasnije ove godine.

Max obećava poboljšano korisničko iskustvo

Za mnoge korisnike, HBO Max će se automatski ažurirati 23. maja, dok će drugi morati da skinu Max aplikaciju posebno. WD je objavio da će, Max korisnicima pružiti novo korisničko iskustvo reprodukcije video zapisa, više personalizacije i podrazumevani dečiji profil sa roditeljskim nadzorom za nove pretplatnike. Pored toga, WBD tvrdi da će aplikacija imati pojednostavljenu navigaciju, uključujući i sekcije za svaki brend (HBO, TLC, Discovery i tako dalje).

Svi vaši podaci, podešavanja i informacije o nalogu će neprimetno biti prebačeni na Max, kaže WBD. Kompanija je dodala da će trenutni pretplatnici imati pristup funkcijama svog trenutnog plana najmanje šest meseci nakon lansiranja Max-a. Ovo je važno jer trenutni pretplatnički planovi uključuju 4K striming, ali će novi pretplatnici morati da plate dodatno za tu privilegiju.

Cene generalno ostaju iste

Što se tiče cene, deluje da će generalno ostati ista, a ovo će biti opcije:

  • Ad-lite Plan – 9,99/99,99 dolara mesečno/godišnje (reklame, 1080p rezolucija, 2 istovremena strima, 5.1 okružujući zvuk)
  • Ad-free Plan – 15,99/149,99 dolara mesečno/godišnje (bez reklama, 1080p rezolucija, 2 istovremena strima, 30 offline preuzimanja, 5.1 okružujući zvuk)
  • Ultimate Plan – 19,99/199,99 dolara mesečno/godišnje (bez reklama, 4K rezolucija, 4 istovremena strima, 100 offline preuzimanja, Dolby Atmos zvuk)

Kod nas stiže početkom naredne godine

Očekuje se da će Max biti dostupan u Evropi (i Srbiji) početkom sledeće godine, ali trenutno nema previše informacija o tome. Sredinom 2024. godine HBO Max se gasi i u Aziji i Australiji, a kraj 2024. je rezervisan za nova tržišta.

https://www.youtube.com/watch?v=e8QnMipVP_o&ab_channel=HBOMax

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Bolje da su ostali razdvojeni. Dodali su Discovery plus, koji me ne zanima, ali je zato cena otisla gore.

  2. Valjda će preko yettela i dalje moći da se koristi

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi