Hipernet TV aplikacija za mobilne uređaje

Hipernet TV platforma od danas je dostupna i kao mobilna aplikacija, sa istim funkcionalnostima kao i verzija za TV.

Hipernet TV platforma od danas je dostupna i kao mobilna aplikacija, sa istim funkcionalnostima kao i verzija za TV. Na taj način, korisnicima će Hipernet TV biti dostupan u svakom trenutku, bilo da se nalaze kod kuće ili na nekom drugom mestu. Sadržaj je podeljen u kategorije po tipu (filmski, sportski, serijski, itd.) dok je najbolji TV sadržaj po izboru Hipernet TV dostupan do čak trideset dana unazad. Aplikacija pruža i mogućnosti pretraživanja, kao i snimanja sadržaja koji se na taj način zadržava duže od sedam dana.

„Mi smo na tržištu tek godinu dana i zadovoljni smo dosadašnjim reakcijama i prvim rezultatima. Hipernet nudi raznovrstan sadržaj, stabilan optički internet, instalacioni proces koji je nama i korisnicima izuzetno važan, a sada smo lansirali i mobilnu aplikaciju, što je logičan korak u pravcu razvoja usluga. Aplikacija pruža sve mogućnosti na koje su korisnici navikli, dok u budućnosti planiramo da i dalje unapređujemo uslugu“, rekao je Nenad Hasura, direktor segmenta za fiksne i digitalne usluge u Yettelu.

Aplikacija se može koristiti na mobilnim i tablet uređajima i dostupna je za Android i iOS operativne sisteme na Play Store i App Store prodavnicama. Proces prijave je jednostavan za sve korisnike koji imaju aktivnu Hipernet TV pretplatu, uz korisničko ime i lozinku.

Hipernet, Yettel ponuda usluga za domaćinstva i tokom prethodnog perioda donela  je najbolji sportski, serijski i filmski sadržaj i drugačije iskustvo za korisnike u Srbiji. Kako bi postao dostupniji što većem broju građana, Hipernet Duo i Trio paketi novim korisnicima i dalje su dostupni po ceni od 1 dinar u prvih 12 meseci.

Izvor: PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi