Honor bi na novim telefonima mogao da koristi generativni Google AI

Honor je predstavio svoju novu "4-slojnu AI arhitekturu" i planove za opremanje svojih budućih uređaja generativnom AI tehnologijom pokretanom od strane Google Cloud-a

Honor bi na novim telefonima mogao da koristi generativni Google AI

Tokom protekle godine, Honor je postao ključni igrač na tržištu pametnih telefona, fokusirajući se na inovativni hardver, a sada se okreće generativnoj AI tehnologiji. Kompanija je na evropskom tehnološkom sajmu VivaTech predstavila svoj jedinstveni pristup AI tehnologiji na uređajima.

Honor je otkrio planove za opremanje svojih budućih uređaja generativnom AI tehnologijom pokretanom od strane Google Cloud-a. Kompanija je posvećena korišćenju AI kako bi poboljšala privatnost korisnika i personalizovala iskustva. Kao deo ovog napora, Honor je predstavio svoju novu “4-slojnu AI arhitekturu” koja će temeljno integrisati AI kroz sve interakcije korisnika.

Honor se oslanja na Google AI tehnologiju

Honor je takođe najavio da će serija Honor 200 imati globalnu premijeru 12. juna. Prethodno prikazana u Kini početkom ovog meseca, serija će zvaničnu premijeru za to tržište imati 27. maja.

Pored toga, kompanija je najavila da će MagicOS 8.0, baziran na Androidu 14 i prepun AI funkcija, uskoro biti dostupan za sklopivi Magic V2 i Honor 90. Honor je naglasio da je MagicOS 8.0 prvi UI u industriji zasnovan na namerama korisnika, dizajniran da predvidi potrebe korisnika i učini sve glatkijim. Jedan od interesantnih primera je funkcija Magic Portal, koja pretvara komplikovane zadatke u jednostavne akcije u jednom koraku, prilagođavajući se preferencijama pojedinačnih korisnika.

Proizvođači pametnih telefona sve više integrišu AI funkcije u svoje nove modele, nadajući se da će time privući potrošače da pređu na njihove najnovije uređaje, prenosi AndroidCentral.

Honor upotreba Google-ovih AI funkcija je prirodan korak, budući da njihovi pametni telefoni već koriste Google Android operativni sistem. Razvijanje složenih AI funkcija može biti veliki izazov za kompanije koje proizvode telefone, pa rad sa Google-om predstavlja brži put ka dobijanju najnovijih AI aplikacija i alata na svojim uređajima. Honor je jedan od retkih brendova koji koristi Google-ove AI alate. Ranije ove godine, Samsung je takođe najavio dogovor sa Google-om za dodavanje Gemini Pro i Imagen 2 u svoju ponudu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi