Instagram ponovo radi, nakon globalnog prekida

Poslednji put kada je Instagram zabeležio ovakav pad bilo je 22. septembra prošle godine, tada su slični “tehnički problemi” oborili društvenu mrežu

Instagram ponovo radi, nakon globalnog prekida

nstagram je na svom Twitter nalogu objavio da je ova društvena mreža ponovo funkcionalna, nakon globalnog pada koji se desio kasno sinoć. Iz kompanije su uputili izvinjenje svojim korisnicima rekavši da su rešili “tehnički problem” koji je izazvao opšti prekid rada jedne od trenutno najpopularnijih društvenih mreža.

Instagram je kasno sinoć prestao da radi, a prema sajtu Downdetector.com koji prati prekide aplikacija i drugih servisa, više desetina hiljada korisnika je prijavilo probleme sa radom aplikacije, izveštava variety.

Korisnici su odmah požurili na druge društvene mreže, pretežno Twitter, kako bi praktično ismevali pad Instagrama. Pojavilo se dosta mimova (engl. memes) iz popularne kulture, jer su korisnici navodno imali veliki strah da će nešto propustiti jer Instagram ne funkcioniše.

Poslednji put kada se nešto slično desilo i došlo do velikog pada Instagram mreže, bilo je 22. septembra 2022. godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi