iOS 17 zvanično stiže 18. septembra

Kao deo Apple premijere koja je održana sinoć, kompanija je predstavila iPhone 15 seriju, Apple Watch 9 i Watch Ultra 2, ali i iOS 17 koji stiže za koji dan

iOS 17 zvanično stiže 18. septembra

iOS 17 je u procesu beta testiranja celo leto i zvanično stiže na iPhone telefone od ponedeljka 18. septembra, objavljeno je na konferenciji.

Ažuriranje dolazi u klasičnom Apple OTA maniru za sve telefone koji ga podržavaju, odnosno od 2. generacije iPhone SE, XR, XS i novijih modela. U prevodu, ako imate iPhone X ili stariji model – nema iOS 17 za vas.

Neke funkcije zahtevaju novije iPhone telefone

Neke nove funkcije zahtevaju hardver novijih iPhone telefona da bi radile. Na primer, napredne autocorrect opcije koje koriste mašinsko učenje i podržavaju  opcije kao što su završavanje rečenice zahtevaju iPhone 12 ili noviji telefon. Druge poput FaceTime za Apple TV će raditi samo na telefonima koji podržavaju iOS 17, piše GSMArena.

Za razliku od Google, gde su ažuriranja granularna i zavise od operatera i drugih faktora, Apple svoja ažuriranja pušta svim korisnicima koji ih žele. Ako želite da budete među prvima koji će isprobati iOS 17, proverite u podešavanjima da li ima dostupnih ažuriranja od ponedeljka od 19h pa na dalje.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi