iPhone će konačno dobiti mogućnost snimanja videa dok slušate muziku na telefonu

Dugo smo čekali ovo. Konačno, možete snimati video i istovremeno slušati muziku na svom iPhone telefonu

iPhone će konačno dobiti mogućnost snimanja videa dok slušate muziku na telefonu

Zaustavite me ako vam ovo zvuči poznato: Postavili ste savršeno snimanje videa, puštate najbolju audio podlogu, pokrećete Camera aplikaciju na svom iPhone-u, počinjete snimanje… i onda muzika prestaje. Ponovo ste zaboravili da iPhone ne dozvoljava reprodukciju muzike dok snimate video sa Camera aplikacijom.

To ima smisla u nekim situacijama, verovatno kada želite da snimite zvuke iz okoline — ali u drugim situacijama, jednostavno želite da snimite video sa audio podlogom na najjednostavniji mogući način.

Sada, u najnovijoj iOS 18 beta verziji, možete to učiniti. Da biste omogućili ovu funkciju, idite na Podešavanja – Kamera – Snimanje zvuka i uverite se da je prekidač “Dozvoli reprodukciju zvuka” uključen.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Zbog blizine iPhone zvučnika i mikrofona, rezultati neće biti savršeni; probao sam to i zvuk u konačnom videu može biti pomalo grub. Da biste postigli najbolji rezultat, pokušajte da smanjite jačinu zvuka, pre nego što započnete snimanje.

Ova funkcija je trenutno dostupna samo u iOS 18 beta verziji, ali bi trebala biti dostupna svima kada konačna verzija iOS 18 bude dostupna na jesen, prenosi Mashable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi