Ispravka poslatih poruka u Google Messages je sada dostupna u beta verziji aplikacije

Uskoro ćete moći da ispravljate poruke koje ste već poslali preko aplikacije Google Messages, jer je funkcija zvanično postala dostupna beta testerima

Ispravka poslatih poruka u Google Messages je sada dostupna u beta verziji aplikacije

Google radi na funkciji uređivanja poslatih poruka u svojoj Messages aplikaciji, koja bi vam omogoćula da jednostavno ispravite bilo koju poruku poslatu u poslednjih nekoliko minuta. Ova funkcija je ranije morala ručno da se aktivira uz dodatna manja podešavanja, ali je sada u Google Messages dostupna beta korisnicima bez ikakvih dodatnih podešavanja.

Izmenjena poruka će imati naznaku da je promenjena, a u detaljima poruke korisnici će moći da vide kako je izgledala u originalu. S obzirom na to da je već postala dostupna beta testerima, funkcija bi uskoro mogla da uđe i u stabilnu verziju, a samim tim i da dođe do svih korisnika.

Funkcija se korisnicima trenutno pojavljuje samo ukoliko je oba uređaja u konverzaciji imaju, primetili su Twitter korisnici. Ograničenje vremena za uređivanje će prema njima, biti navodno 15 minuta, i svako će moći da vidi originalnu poruku u detaljima.

Ovo nije jedino unapređenje koje Google Messages dobija, s obzirom na to da kompanija trenutno radi na tome da ubuduće otkrije identitet osoba koje vam šalju poruke sa nepoznatog broja. Međutim, o ovoj funkciji se trenutno i dalje malo zna, a moguće je da ona možda čak i ne uđe u zvaničnu upotrebu, ali o tome je još rano govoriti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi