Logitech predstavlja specijalni AI alat koji pokrećete pomoću miša

Kompanija Logitech ima sopstveni AI Prompt Builder – specijalni alat za brže i lakše pravljenje upita veštačkoj inteligenciji kog pokrećete pomoću miša

Logitech predstavlja specijalni AI alat koji pokrećete pomoću miša

Budući AI računari možda neće imati samo Copilot taster na svojim tastaturama, pošto Logitech uvodi svoj način pozivanja ChatGPT bota veštačke inteligencije, takođe. U pitanju je specijalni AI alat koji se zove Logi AI Prompt Builder, kog pokreću vaš kompjuterski miš ili tastatura preko Options+ aplikacije, a kompanija će isporučiti najmanje jedan miš sa namenskim AI tasterom.

AI Prompt Builder ne nudi samo pristup čet botu, već on daje i unapred podešene „recepte“ kojima će vam takođe pomoći da brže i lakše digitalnom asistentu tražite ono što želite. Tako praktično nakon dodeljivanja AI tastera Logitech mišu, možete da zamolite bota da preformuliše delove teksta, pretvori ih u teze ili prilagodi određenom broju reči već unapred spremnim upitima.

Tako deluje da bi ovaj specijalni AI alat koji služi za dalje korišćenje veštačke inteligencije mogao da bude dosta koristan, ali ako želite da ga koristite morate da imate noviji miš jer, na primer, M557 model ne podržava potrebni Option Plus softver. Međutim, kompanija će svakako u ponudi imati miševe sa posebnim AI tasterom, na koje nećete morati da mapirate svoj AI Prompt Builder.

Trenutno putem onlajn prodavnice ove kompanije već postoji model za naručivanje, ali samo u SAD i UK, kao model M750 sa tirkiznim AI tasteromm a košta 50 dolara. Iako vam za pokretanje alata ne treba ovaj model miša, imajte na umu da vam je potreban Logitech uređaj, jer je Prompt Builder deo softvera Logi Options Plus.

Takođe, primetili ste da je spomenuta interakcija sa ChatGPT AI botom, a ne sa bilo kojim asistentom veštačke inteligencije. Kompanija ističe da trenutno radi na povezivanju sa drugim čet botovima, ali da trenutno njen alat razume samo engleski jezik.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi