Microsoft želi da vas zabavi dok podešavate Windows 11 na svoj računar

Dok nameštate operativni sistem Windows 11 na kompjuter, Microsoft želi da vas zabavi pa je dodao novu, moderniju verziju igre SkiFree, barem na neke laptopove

Microsoft želi da vas zabavi dok podešavate Windows 11 na svoj računar

Podešavanje operativnog sistema Windows 11 zna da potraje i samim tim bude dosadno, ali Microsoft želi da vas zabavi tokom ovog procesa. U tom cilju je na neke laptopove dodao mogućnost igranja svoje SkiFree igre u modernijoj verziji dok čekate da se primene ažuriranja.

To je ista „tajna“ igra koju je Microsoft dodao u svoj Edge pregledač pre tri godine, koja je veoma slična igri objavljenoj kao deo Microsoft Entertainment Pack 3 za Windows 1991. godine.

Ona se pojavljuje kao opcija ako su dostupna veća ažuriranja za Windows ili ako sređujete podešavanja koristeći Windows Backup, piše TheVerge. Novinar ovog portala kaže da nije siguran da li je ovo ograničeno samo na nove uređaje kao što je Surface Laptop Studio 2 koji on ima ili je Microsoft dodao igru u uopštena Windows 11 podešavanja operativnog sistema.

U svakom slučaju, to je zabavan dodatak često dosadnim procesima nameštanja operativnih sistema, a Microsoft je prešao dug put sa svojim instalacionim procesom za Windows poslednjih godina. Pri tome je Windows 10 poboljšao podešavanja kod, na primer, verzije Windows 8 kako bi poslužio modernijim i pojednostavljenim procesima. No, Windows 11 je u odnosu na prethodne verzije osvežavajuća promena kada ga posmatramo kroz instalacioni i proces podešavanja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Odvajkada ...ni prvi ni poslednji put ...

  2. Intaliranje windovsa na novi hardver, naročito sa moćnim procesorom i na nove m.2 super brze diskove sa veoma brzih medija kao usb 3, zaista ne traje dugo. Čak je i instalacija najnovijih drajvera sad veoma olakšana i ubrzana specifičnim aplikacijama koje odlično rade posao.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi