Nova Home Up aplikacija dozvoljava promenu veličine ikona na početnom Samsung Galaxy ekranu

Ažurirana verzija Samsung Home Up aplikacije donosi mogućnost promene veličine i načina prikaza ikona na početnom ekranu Galaxy uređaja

Nova Home Up aplikacija dozvoljava promenu veličine ikona na početnom Samsung Galaxy ekranu

Samsung je pustio u opticaj unapređenu verziju svoje Home Up aplikacije. Nova verzija donosi dodatnu funkciju prilagođavanja izgleda početnog ekrana i spiska instaliranih aplikacija.

Omogućava vam da promenite veličinu i način na koji se prikazuju ikone kako bi se Galaxy uređaj bolje prilagodio željama korisnika.

Home Up lakše organizuje početni ekran

Najnovija verzija aplikacije Home Up (15.0.01.19) donosi novu funkciju pod nazivom „App Icon Settingu“ u odeljku „Home screen“. Ova opcija je dobila novi „slajder“ za podešavanje veličine ikona aplikacija koje se nalaze na početnom ekranu.

Mogućnost uvećanja prikaza se kreće od 80% do 120%, pri čemu je 100% podrazumevano podešavanje. Možete povećati ili smanjiti veličinu ikona aplikacija po svom nahođenju, a promena utiče na prikaz ikona aplikacija istovremeno u meniju instaliranih aplikacija i na početnom ekranu.

Prikazane ilustracije ekrana iznad, pokazuju kako izgledaju ikone aplikacija kada je veličina podešena na 80%, 100%, 110% i 120%. Neki ljudi vole da im se ikone aplikacija pojavljuju veće od standardne veličine. Podešavanje od 110% uvećanja je prilično dobar izbor. Neka druga podešavanja, uključujući prikazivanje oznake ikone aplikacije na početnom ekranu i spisku aplikacija, premeštena su u odeljak „App Icon Setting“ u okviru Home Up aplikacije, prenosi Sammobile.

Nova verzija Home Up aplikacije je dostupna u Galaxy Store prodavnici. Međutim, još uvek nije puštena u svim zemljama istovremeno, tako da možda nećete moći odmah da je pronađete u Galaxy Store verziji za vašu zemlju. Do tada, novu verziju aplikacije možete preuzeti preko Google Drive linka koji je postavio @TarunVats33.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi