Oppo ColorOS 14 stiže na još telefona kompanije ovog meseca

Zasnovan na operativnom sistemu Android 14, Oppo ColorOS 14 već je prisutan na nekim telefonima ove kompanije, a ovog meseca stiže na još tri telefona serije A

Oppo ColorOS 14 stiže na još telefona kompanije ovog meseca

Iako kompanija Oppo već isporučuje Android 14 operativni sistem na svoje telefone iz svih cenovnih rangova, preko vlastitog softvera koji je na njemu zasnovan, stiže lista dodatnih uređaja na koje on dolazi. Tako će Oppo ColorOS 14 biti dostupan i na još tri telefona iz serije A – Oppo A58, Oppo A38 i Oppo 18.

Iako i dalje nema velike ponude telefona ove kompanije u Srbiji, već su to uglavnom oni telefoni niže klase, vest da Oppo ColorOS 14 stiže na njene telefone srednje klase otvara mogućnost da ovaj OS bude dostupan i na svim uređajima koji se mogu kupiti i kod nas.

Konkretno uvođenje ovog softvera na pomenute telefone zvanično počinje 28. februara i kreće iz Indije ka drugim delovima sveta, objavila je kompanija na svom sajtu.

Oppo ColorOS 14 verzija softvera bazirana na Android 14 operativnom sistemu je takođe poznata i kao OxygenOS 14 za OnePlus uređaje ili Realme UI 5.0 za Realme uređaje. Korisnički interfejs deluje glatko za korišćenje i bogat je raznim funkcijama, iako mu nedostaju sve više popularne opcije veštačke inteligencije.

Ukoliko ste kojim slučajem negde nabavili pomenute modele A serije, trebalo bi da dobijete obaveštenje o ažuriranju softvera kada ono zvanično bude dostupno. Međutim, ako ste ovu vrstu obaveštenja isključili, nadogradnju ćete naravno moći da preuzmete u podešavanjima uređaja nakon što ona bude zvanična, što takođe možete proveravati u podešavanjima.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi