Poboljšani Google Drive filteri olakšavaju vam da pronađete podatke koje želite

Od sada ćete još lakše moći da pronađete ono što tražite na svom Google Drive servisu na Android telefonima zahvaljujući unapređenim filterima za pretragu

Poboljšani Google Drive filteri olakšavaju vam da pronađete podatke koje želite

Google Drive platforma predstavlja nove kategorije filtera za brže pretraživanje datoteka na Android uređajima, pomoću kojih korisnici mogu da filtriraju pretragu prema tipu, vlasnicima i poslednjoj izmeni datoteke. Ove funkcije pre mesec dana stigle su na uređaje sa iOS operativnim sistemom, a sada i korisnici sa Android uređajima mogu da ih koriste.

Kategorije filtera biće smeštene direktno ispod trake za pretragu. Osim toga, korisnici će takođe imati mogućnost dodatnog sužavanja pretrage na stranici sa rezultatima pretrage.

Ažuriranje bi trebalo da bude dostupno svim korisnicima Google Workspace-a, zajedno sa onima koji imaju lične Google naloge, primetio je AndroidPolice.

Ukoliko koristite Android uvek možete da preuzmete najnovije ažuriranje ove aplikacije iz Play prodavnice, a ako nikad niste koristili aplikaciju – u pitanju je Google servis zasnovan na oblaku, u kom možete čuvati i pristupati datotekama pri čemu dobijate 15 GB besplatnog prostora za skladištenje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi