Probajte sa dva obična telefona i osetite kako izgleda rad na Galaxy Z Fold preklopnom ekranu

Isprobajte Samsung Try Galaxy aplikaciju koristeći dva telefona i doživite simulaciju rada preklopnog ekrana na Galaxy Z Fold 6 telefonu uz nekoliko impresivnih funkcija

Probajte sa dva obična telefona i osetite kako izgleda rad na Galaxy Z Fold preklopnom ekranu

Ako ste se pitali kako izgleda rad Galaxy Z Fold telefonu sa preklapajućim ekranom, ali niste imali prilike da ga probate u stvarnosti, evo sjajnog načina kako da dočarate iskustvo rada na jednom takvom sofisticiranom telefonu uz pomoć dva obična telefona i Samsung Try Galaxy aplikacije.

Samsung je ažurirao svoju Try Galaxy aplikaciju sa novim funkcijama koje demonstriraju najnovije proizvode predstavljene na Unpacked događaju u Parizu, uključujući Galaxy Watch 7 i Ultra, Galaxy Buds 3 i Galaxy Ring. Međutim, možda najzanimljiviji dodatak Try Galaxy aplikaciji je novo Fold iskustvo opcija, koja koristi dva telefona sa običnim ekranima.

Ako imate dva telefona ili prijatelja koji vam može pozajmiti svoj, možete pokrenuti Try Galaxy aplikaciju na oba uređaja, izabrati opciju „Fold Experience“, izabrati koji će telefon biti levi, a koji ćete postaviti desno i potom ih povezati koristeći dodeljeni kod.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Kada završite sa podešavanjem, možete postaviti dva telefona jedan pored drugog kako biste simulirali iskustvo velikog ekrana Galaxy Z Fold6 modela. Dva telefona su gotovo savršeno sinhronizovana i sve što vidite na jednom ekranu proširuje se na drugi. Evo nekoliko primera:

Naravno, dobićete bolje iskustvo ako su oba telefona iste veličine. Čak i tada, nećete dobiti potpuno isti odnos širine i visine kao na pravom Fold uređaju, ali je osećaj dovoljno blizu da steknete sliku o iskustvu rada na preklopnom ekranu u svrhu demonstracije.

Samo mali uvid u ono što može Galaxy Z Fold

Snimke ekrana koje smo koristili napravili smo koristeći Galaxy S22+ i Galaxy S24+.

Fold iskustvo je ograničeno na simulaciju tri scenarija, naime Circle to Search, multitasking i gledanje videa na preklopnom ekranu. Galaxy Z Fold 6 nudi mnogo više od toga i mnoge druge Galaxy AI funkcije.

Ipak, ovo je pametna ideja da svako ko ima dva Android telefona ili čak iPhone uređaja može isprobati i to potpuno besplatno. Aplikaciju Try Galaxy možete instalirati sa zvaničnog sajta i pronaći je pod navedenim nazivom.

Novi Galaxy Z Fold 6 ima 7,6-inčni preklopni Dynamic LTPO AMOLED 2X ekran sa osvežavanjem od 120 Hz i maksimalnom osvetljenošću od 2.600 nita. Prednji ekran ima veličinu od 6,3 inča i slične specifikacije u pogledu osvetljenosti i osvežavanja. To je najsofisticiraniji i najizdržljiviji Fold model do sada, prenosi Sammobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi