Samsung Android 15 ažuriranje navodno odloženo na neodređeno vreme

Samsung ažuriranje na Android 15 i One UI 7 odloženo na neodređeno vreme zbog tehničkih problema i kašnjenja u lansiranju One UI 6.1.1

Samsung Android 15 ažuriranje navodno odloženo na neodređeno vreme

Nakon što je propušten inicijalni termin i očekivano vreme izlaska, čini se da će Samsung ažuriranje na Android 15 biti lansirano mnogo kasnije, jer dobro obavešteni izvori tvrde da je odloženo “na neodređeno vreme.” Dakle, prvobitna najava o kojoj smo pisali pre nekoliko dana sada je praktično i potvrđena.

Samsung već neko vreme radi na ažuriranju za Android 15, zajedno sa One UI 7 i očekivalo se da će ažuriranje biti javno predstavljeno krajem prošlog meseca.

Međutim, taj datum je prošao bez lansiranja, uprkos brojnim nagoveštajima i informacijama koje su otkrile šta bi nova verzija Samsungovog korisničkog interfejsa mogla doneti.

Za sada ništa od Samsung One UI 7 Android 15 ažuriranja

Neki izvori su sugerisali da Samsung odlaže One UI 7 zbog planirane objave One UI 6.1.1, koja takođe još uvek nije počela da stiže na uređaje. Međutim, izgleda da se razlog za kašnjenje proteže dalje od toga.

Pouzdani izvori Ice Universe i Chun Bhai kažu da je Samsung odložio lansiranje One UI 7 i u skladu s tim, ažuriranje na Android 15 će kasniti više nego što se prvobitno mislilo.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Ice Universe kaže da Samsung nema planove da lansira beta verziju “u bliskoj budućnosti,” dok Chun Bhai navodi da je Samsung odložio ažuriranje “na neodređeno vreme,” dodajući da postoji “mala verovatnoća” da će biti lansirano čak i u avgustu.

Zašto je došlo do kašnjenja? Postoje nejasne naznake o greškama i problemima sa ažuriranjem, ali čini se da je značajan razlog kašnjenja rezultat odloženog lansiranja One UI 6.1.1. Šta god da je razlog, kašnjenje dolazi u trenutku kada i Google izgleda kasni sa lansiranjem Androida 15.

Prema izveštajima, predstojeća Pixel 9 serija će biti lansirana sa Android 14 verzijom, dok je avgustovski patch takođe baziran na Androidu 14, što implicira da Android 15 neće stići pre septembra, prenosi 9to5Google.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi