Samsung Galaxy S23 seriju očekuje veliko ažuriranje softvera, primećene dve Android 14 verzije

Na serveru za Samsung Galaxy S23 seriju telefona primećene su dve Android 14 verzije, jedna stabilna i još jedna beta verzija OS-a, ažuriranje očigledno blizu

Samsung Galaxy S23 seriju očekuje veliko ažuriranje softvera, primećene dve Android 14 verzije

Telefone Samsung Galaxy S23 serije, prema mnogima najbolje na tržištu tokom ove godine, uskoro očekuje veliko softversko ažuriranje, jer su na serveru primećene dve verzije za nadogradnju operativnog sistema. Od dve Android 14 verzije, jedna je stabilna, a druga je beta verzija, što bi moglo da znači da će korisnici dobiti još jednu test verziju pre zvaničnog dolaska stabilne verzije na ove uređaje.

U oba scenarija, to je definitivno obećavajući znak za one koji žele stabilnu verziju jer ona sigurno uskoro stiže, pa makar i posle još jedne beta probe.

Ove informacije objavio je insajder Tarun Vatas na svom Twitter (X) nalogu koji nije naširoko poznat u javnosti, ali njegova objava izgleda uveravajuće. Ipak i dalje nema zvaničnih informacija o konkretnom datumu lansiranja novih ažuriranja.

S obzirom na to da je najnoviji Android 14 beta objavljen ranije ove nedelje, malo je verovatno da ćemo još jednu takvu ili stabilnu verziju videti u narednim danima, ali je takav scenario moguć u narednim nedeljama.

Samsung je često bio među prvima koji su dobijali najnovija ažuriranja operativnog sistema za svoje telefone i to je nešto što će ljubitelji njegovih uređaja želeti da zadrže. Android 14 biće dobra nadogradnja na već dobru kombinaciju moćnog hardvera i softvera na aktuelnoj Samsung Galaxy S23 seriji.

Kada ažuriranja zvanično budu dostupna za instalaciju, to će biti naznačeno na vašem uređaju što možete proveravati i preko podešavanja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi