Samsung je izdao devetu One UI 6 beta verziju za seriju Galaxy S23, sledeće nedelje stiže i stabilna

One UI 6 beta verzija, bazirana na Androidu 14, dostupna je za seriju Galaxy S23 u još devet zemalja

Samsung je izdao devetu One UI 6 beta verziju za seriju Galaxy S23, sledeće nedelje stiže i stabilna

Juče je moderator Samsung Members zajednice izjavio da Samsung neće više izdavati One UI 6 beta ažuriranja i da će nova beta biti dostupna samo ako postoje problemi koje treba rešiti pre nego što se ažuriranje stabilne verzije distribuira.

Međutim, ispostavilo se da su postojali neki bagovi koje je trebalo ispraviti, pa je Samsung danas izdao devetu One UI 6 beta verziju za seriju Galaxy S23, javlja Sam Mobile.

One UI 6 beta verzija, bazirana na Androidu 14, dostupna je za seriju Galaxy S23 u SAD-u, Velikoj Britaniji i Nemačkoj, a tokom dana stiže još u devet zemalja.

Deveta One UI 6 beta verzija koja je dostupna u SAD-u ima verziju firmware-a koja se završava sa ZWJM i zahteva preuzimanje od oko 420MB. Ova verzija uključuje Android sigurnosni paket za oktobar 2023. godine, a u promenama se navodi da su neki bagovi ispravljeni i da je ukupna stabilnost softvera poboljšana.

Očekuje se da će distribucija stabilne verzije One UI 6 početi naredne nedelje, budući da se program beta verzije trebao završiti ove nedelje.

Međutim, s obzirom na to da je Samsung izdao novu beta verziju, oni koji nisu uključeni u beta program moraće duže čekati da isprobaju One UI 6 na svom pametnom telefonu.

Dakle, strpimo se do sledeće nedelje kada bi i zvanično upeglana One UI 6 verzija Samsungovog softvera, bazirana na Android 14 sistemu, stigla na Galaxy S23 seriju telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi