Samsung ONE UI 7 donosi velike promene u dizajnu i performansama

Samsung priprema veliko poboljšanje svog One UI operativnog sistema, sa izlaskom verzije 7 koja će doneti temeljan redizajn korisničkog interfejsa i glatkije animacije

Samsung ONE UI 7 donosi velike promene u dizajnu i performansama

Prema navodima @iceuniverse-a, poznatog teh blogera, Samsung One UI 7 će imati „potpunu izmenu stila ikona“ i vidljive promene u izgledu padajućih menija. Ovaj članak istražuje detalje ovih novih funkcija, šta one konkretno znače za korisnike i poboljšanja performansi koja se očekuju sa dolaskom One UI 7.

Redizajn ikona 

Jedna od najočekivanijih promena u Samsung One UI 7 je potpuni preobražaj stila ikona. Ovaj redizajn podrazumeva potpuno novo crtanje ikona, dajući drugačiji izgled korisničkom interfejsu. Očekuje se da će nove ikone biti modernije i lepše, čime će poboljšati osećaj u radu i korisničko iskustvo.

Promene u padajućem meniju 

Pored temeljnog redizajna ikona, padajući meni u One UI 7 će takođe doživeti velike promene. Ovaj deo interfejsa je ključan za brzi pristup podešavanjima i obaveštenjima, tako da će svako poboljšanja ovde naići na dobrodošlicu kod korisnika. Tačni detalji ovih promena su još uvek nepoznati, ali obećavaju bolje iskustvo korišćenja.

Lepše animacije

Još jedan ključni fokus One UI 7 je poboljšanje animacija. Glatke i fluidne animacije značajno doprinose lepšem izgledu i osećaju u radu uređaja. Poboljšanjem animacija, Samsung ima za cilj da interakcije učini prirodnijim i zabavnijim. Ova poboljšanja se očekuju da unaprede rad, čineći navigaciju lakšom i prirodnijom sa glatkim kretanjem između menija.

Poboljšanje performansi

Poboljšanje performansi sa dolaskom One UI 7 su već vidljiva iz ranih benchmark testova. Samsung Galaxy S24 Plus, koji radi na Android 15 One UI 7 sistemu, pojavio se na GeekBench-u sa sjajnim rezultatima. Ostvario je single-core rezultat od 2114 i multi-core rezultat od 6616 poena, pokazujući da Samsung radi na tome da njihov softver dobro funkcioniše sa najnovijim hardverom.

Integracija Androida 15

One UI 7 je izgrađen na Android 15 platformi, donoseći sa sobom sve najnovije funkcije i poboljšanja očekivanih od najnovijeg Google operativnog sistema. Ova integracija osigurava da Samsung uređaji koji rade na One UI 7, dobijaju najnovije bezbednosne nadogradnje, poboljšanja performansi i nove funkcije Androida 15.

Bolji i lepši osećaj u radu 

Veliko preuređenje dizajna i poboljšanje animacija u One UI 7 će verovatno značajno unaprediti osećaj u radu. Korisnici mogu očekivati moderniji i lepši interfejs, uparen sa glatkijim i fluidnijim interakcijama. Ove promene nisu samo estetske, već i funkcionalne, čineći korišćenje prirodnijim i zabavnijim.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Dobici u performansama 

Integracija Androida 15 i poboljšanja performansi viđena u ranim benchmark testovima sugerišu da će One UI 7 ponuditi značajne dobitke u performansama. Korisnici mogu očekivati brži odziv uređaja, sa boljim upravljanjem multitaskinga u radu sa zahtevnim aplikacijama. Ovo će biti veliki plus za napredne korisnike koji žele najbolje performanse od svojih uređaja.

Perspektivnija budućnost uređaja 

Usvajanjem najnovije Android platforme i dodavanjem velikih poboljšanja u dizajnu i performansama, One UI 7 pomaže u osiguranju budućnosti Samsung uređaja. Ovo osigurava da korisnici mogu uživati u najnovijim funkcijama i nadogradnjama duže. Takođe, produžava životni vek i upotrebljivost njihovih uređaja.

Zaključak

Samsung One UI 7 će biti velika nadogradnja koja donosi detaljno preuređenje dizajna i značajna poboljšanja performansi. Ova nadogradnja obećava značajno unapređenje korisničkog iskustva. To će postići kompletnim redizajnom stila ikona, promenama u padajućem meniju i glatkijim animacijama. Rani benchmark testovi i integracija Androida 15 dodatno pokazuju poboljšanja performansi koja korisnici mogu očekivati. Kako Samsung nastavlja da usavršava i poboljšava svoj korisnički interfejs, One UI 7 predstavlja veliki korak napred u pružanju boljeg i modernijeg korisničkog iskustva za svoje uređaje, prenosi Gizchina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Napokon. Interfejs nije dobio veće promjene od 2018. godine i verzije OneUI 1.0.

    Nadam se da će ovaj put riješiti problem sa Quick settings-om i da će implementirati dark mode i na traku obavijesti i traku Quick settings-a.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi