Samsung OneUI 7.0 mogao bi da donese jedan od najtraženijih prikaza aplikacija

Iako je Samsung OneUI korisnički interfejs jedan od omiljenih u Android svetu, i dalje mu nedostaju neke funkcije kao što je vertikalni prikaz aplikacija

Samsung OneUI 7.0 mogao bi da donese jedan od najtraženijih prikaza aplikacija

Korisnički interfejs Samsung OneUI jedan je od naprilagodljivijih Android interfejsa, ali neke funkcie koje su korisnici Galaxy uređaja dugo tražili i dalje mu ponestaju. Jedna od njih je vertikalni prikaz aplikacija u meniju, koja bi mogla da stigne na ove uređaje uz OneUI 7.0 verziju.

Vertikalna „fioka“ aplikacija će prema zvaničniku zaduženom za Good Lock razvoj, biti funkcija koju će doneti sledeća velika OneUI verzija. Ta informacija otkrivena je kao odogvor zvaničnika na pitanje korisnika o mogućnosti ponovnog dobijanja te opcije u Good Lock modulu Home Up.

S obzirom na to da standardni pokretač aplikacija u OneUI nema vertikalno poravnanje, ono je ponuđeno kao opcije u pomenutom Good Lock modulu, pa su entuzijasti i oni koji vole da eksperimentišu mogli da koriste opciju kako bi promenili raspored prikaza aplikacija na svom uređaju. Međutim, ta opcija je nedavno uklonjena, a razlog za to je što ona izgleda dolazi do svih Galaxy korisnika, piše SamMobile.

Google je nedavno objavio Android 15 Beta 1 verziju, a više beta verzija biće objavljeno pre Google I/O 2024 konferencije u maju. Nekoliko meseci ili čak nedelja nakon ove konferencije, Samsung bi mogao da lansira One UI 7.0 Beta verziju za Galaxy S24 i druge premijum telefone. Stabilna verzija One UI 7.0 interfejsa zasnovana na Android 15 softveru mogla bi tako da bude objavljena u četvrtom kvartalu ove godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi