Samsungov C-Lab će predstaviti AR i VR projekte na MWC-u

Samsungov tehnološki inkubator C-Lab predstaviće četiri nova projekta na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni za vikend (MWC 2017)

Samsungov tehnološki inkubator C-Lab predstaviće četiri nova projekta na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni za vikend (MWC 2017), a interesantno je da su svi vezani za virtuelnu i izmenjenu realnost. Relumino je aplikacija za Gear VR koja pomaže slabovidim osobama da imaju bolje iskustvo sa videom i fotografijama sa novim nivoom jasnoće koji se bori protiv svih uobičajenih problema sa vidom.
Monitorless je par naočara za sunce koje podržavaju izmenjenu realnost kao i virtuelnu realnost. One se povezuju na vaš telefon i možete da ih koristite dok igrate igre, crtate ili pregledate kroz aplikacije.
VuildUs je takođe aplikacija za Gear VR, a ona omogućava da vidite kako bi nameštaj izgledao u vašem stanu, postavite ga pravilno i potom kupite preko Samsung Pay. Na kraju tu je i traVRer, a on vam omogućava da iskustite realistično putovanje pre i nakon pravog.
Samsung uskoro počinje prodaju popravljenih Galaxy Note7 telefona
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi