Stiglo ažuriranje za Samsung Galaxy S23 seriju za Evropu, donosi bolje kamere

Veliko junsko ažuriranje softvera za Samsung Galaxy S23 seriju telefona prvobitno dostupno u nekim delovima Azije, stiže u Evropu i donosi poboljšanje kamere

Stiglo ažuriranje za Samsung Galaxy S23 seriju za Evropu, donosi bolje kamere

Kompanija Samsung lansira verziju firmvera S91xBXXU2AWF1 i za evropske korisnike Samsung Galaxy S23 serije telefona. Ovo uključuje i Srbiju, a update donosi bezbednosne zakrpe i unapređenje kamere, kao što je rešavanje problema sa autofokusom, piše GMS Arena.

Ažuriranje je veličine 2,2 GB, stoga je značajno proveriti povezanost na Wi-Fi mrežu u trenutku preuzimanja firmvera, kako operater mobilne mreže eventualno ne bi dodao neplanirane troškove na mobilnoj internet vezi.

Sva tri modela serije dobiće poboljšanje kamere u koje osim autofokusa spadaju bolja obrada noćnog režima kao i dodatak u vidu 2x zuma u Portret režimu podrazumevane aplikacije za kameru. Ono bi takođe trebalo da reši i HDR problem sa kojima se aplikacija kamere suočava u nekim vrstama osvetljenja.

Ukoliko korisnici koji žive u Evropi nisu već automatski primili obaveštenje o novom ažuriranju jednog od tri modela Galaxy S23 serije, oni mogu ručno da provere dostupnost ažuriranja u podešavanjima i opciji „Ažuriranje softvera“.

U slučaju da ažuriranje i tada ne bude dostupno, ono će se naći na svim telefonima ove serije u ostalim evropskim regionima tokom narednih nedelja.

Međutim, iako poboljšanja slede nakon što su ga prvo dobili neki azijski korisnici, insajder sa Twitter mreže piše da će regije Kine i Južne Koreje ipak dobiti drugačiju verziju firmvera sa više optimizacija. U kojoj god verziji, novo ažuriranje je činjenica, a već bi trebalo da je dostupno na telefonima ove serije u Srbiji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi