WhatsApp za tablete dobija dva panela

Nova verzija WhatsApp za tablete na Android platformi konačno je unapređena sa dva panela, tako da može bolje da iskoristi veliku površinu ekrana.

WhatsApp za tablete dobija dva panela

Jedna od popularnih aplikacija za dopisivanje u svojoj beta verziji predstavila je unapređenje za rad na velikim ekranima – WhatsApp za tablete konačno dobija dva odvojena panela.

Kada se nove funkcionalnosti implementiraju u beta verzije, potrebno je da prođu proces testiranja koji može da traje od nekoliko nedelja do nekoliko meseci, da bi na kraju postale javno dostupne.

Očigledno, nadamo se da će se ista logika primeniti i ovde, pošto korisnički interfejs sa dva panela ima mnogo više smisla na tabletima nego jednostavno proširena verzija korisničkog interfejsa telefona.

Prva verzija WhatsApp aplikacije kompatibilna sa Android tabletima izašla je za beta testere prošle godine, ali nije imala prikaz sa dva odvojena panela. Na novom snimku ekrana možete videti novi korisnički interfejs, koji je sada aktivan za one koji koriste beta verziju ove aplikacije, piše WABetaInfo.

Lista korisnika sa kojima se dopisujete je uvek vidljiva sa leve strane, što omogućava jednostavniji prelazak sa jedne konverzacije na drugu. Sa desne strane su razvijeni razgovori i konverzacije koji omogućavaju lakšu navigiraju, preglednost i prelazak sa jedne konverzacije na drugu. Ovaj podeljeni prikaz je takođe dostupan kada ste u pozivima ili u kartici Status.

Ovo je dobrodošlo unapređenje koje je uveliko dostupno na većini konkurentnih aplikacija, pa se nadamo da će uskoro naći put do WhatsApp korisnika koji kombinuju tablet sa telefonom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi