Xiaomi HyperOS 2.0 sistem stiže zajedno sa Xiaomi 15 serijom telefona

Xiaomi lansira HyperOS 2.0 sa serijom Xiaomi 15, donoseći inovacije poput AI editora, Game Turbo 6.0 i poboljšanih animacija, uz impresivne performanse i ekran

Xiaomi HyperOS 2.0 sistem stiže zajedno sa Xiaomi 15 serijom telefona

Uskoro će Xiaomi lansirati HyperOS 2.0 zajedno sa dugo očekivanom serijom Xiaomi 15 telefona, donoseći sa sobom mnoštvo inovacija i poboljšanja sa fokusom na samog korisnika. Pogledajmo neke ključne tačke i detalje:

Karakteristike HyperOS 2.0

  • Aplikacije u iOS stilu: redizajnirani meni aplikacija u HyperOS 2.0 inspirisan je iOS-om, osiguravajući korisnicima besprekorno obavljanje više zadataka.
  • AI editor i kamera: napredni AI editori za fotografije i video snimke, sa poboljšanim procesorom slike za bolji prikaz fotografija.
  • Game Turbo 6.0: nova verzija Game Turbo-a, koja dodatno poboljšava performanse u igrama i nudi više opcija za prilagođavanje mobilnim gejmerima.
  • Nove animacije: sistem animacija je glatkiji donoseći suptilniju interakciju u čitavom operativnom sistemu.
  • Poboljšan meni za podešavanja: modernizovana i mnogo korisnija podešavanja za lakšu navigaciju i bolju dostupnost korisnicima.
  • Veći dodatni RAM: poboljšano upravljanje memorijom za održavanje visokih performansi sa sve većim brojem aktivnih aplikacija koje se izvršavaju istovremeno.

Glavne karakteristike serije Xiaomi 15 serije telefona

Xiaomi 15 Pro nudi 6,78-inčni četvorostruko zakrivljeni AMOLED ekran, sa 2K rezolucijom i osvežavanjem od 120 Hz, ugrađen je Snapdragon 8 Gen 4 procesor. Takođe dolazi sa čak 16 GB RAM-a i 1 TB interne memorije za čuvanje podataka, zajedno sa trostrukom kamerom podešenom od strane Leica-e, rezulucije 50 MP, i baterijom kapaciteta 6000 mAh sa brzim punjenjem.

U tom kontekstu, HyperOS 2.0 i serija Xiaomi 15 su spremni za lansiranje poslednje nedelje oktobra, obećavajući da će postaviti nove standarde u oblasti performansi mobilnih telefona i to najvažnijem aspektu po korisnike – realnoj upotrebi, piše XiaomiTime.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi