YouTube Music za Android dobio redizajnirani Cast meni

Google je izbacio redizajnirani Cast meni koji prikazuje opcije za transfer i kontrolu muzike preko povezanih uređaja u najnovijoj zvaničnoj verziji YouTube Music aplikacije za Android (verzija 6.49.53)

YouTube Music za Android dobio redizajnirani Cast meni

Do sada, kada biste pritisnuli „Cast“ taster na „Now Playing“ ekranu, YouTube Music aplikacija bi pokrenula meni u centru ekrana koji bi prikazao sve uređaje na koje možete da emitujete muzički sadržaj. Kada izaberete uređaj, meni se koristi za prikazivanje omota albuma pesme u punoj veličini, zatim naziv pesme kao i detalje o albumu ispod toga. Takođe vam je nudio tastere za reprodukciju i pauziranje, kao i Stop Casting.

Sada kada pritisnete pomenuti taster, aplikacija prikazuje meni koji iskače sa dna ekrana i koji vam pokazuje sve uređaje na koje možete da emitujete muziku. Ovaj meni je širi i ima zaobljene ivice umesto oštrih ivica starog menija. Kada izaberete uređaj na koji ćete prebaciti sadržaj, meni prikazuje naslovnu fotografiju pesme u maloj veličini praćenu nazivom pesme i detaljima albuma. Ispod toga prikazuje klizač za jačinu zvuka i druge uređaje na koje možete prebaciti sadržaj kao što to možete videti na „screenshot“ ekranima prikazanim ispod.

Iako redizajnirani meni bolje koristi raspoloživi prostor ekrana i stoga izgleda sofisticiranije, nedostaju mu tasteri za reprodukciju i pauziranje sadržaja ili zaustavljanje njegovog emitovanja.

Dakle, ako želite da pustite ili pauzirate pesmu, morate da se vratite na „Now Playing“ ekran, a da biste prestali da emitujete sadržaj na druge uređaje, morate da izaberete opciju „This phone“, koja zaustavlja transfer muzike na druge uređaje i umesto toga počinje da reprodukuje sadržaj samo na vašem telefonu/tabletu. Zatim možete da odete na ekran Now Playing i pauzirate pesmu ako je to ono što želite.

Da bi dobili novi meni, morate da naterate aplikaciju da ga prikaže. Da biste to učinili, prinudno zaustavite aplikaciju, a zatim je ponovo otvorite. Sada bi trebalo da budete u mogućnosti da vidite novi Cast meni, prenosi Sammobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi