YouTube testira novu funkciju, ali samo za pretplatnike

Platforma YouTube testira novu funkciju ubrzanja videa 2x uz pomoć samo jednog pokreta, a da bi je isprobali, korisnici moraju imati aktivan Premium nalog

YouTube testira novu funkciju, ali samo za pretplatnike

Jednim dugim klikom ili dodirom na ekran video zapisa, sada možete da dobijete 2x ubrzanje videa jer YouTube testira novu funkciju do 13. avgusta. Ipak, da biste je isprobali, morate imati aktivnu YouTube Premium pretplatu, koji vam omogućava i korišćenje nezvaničnih, test funkcija.

Iako platforma već sada dozvoljava ubrzanje video zapisa sa normalne na 1,25x, 1,5x, 1,75x kao i 2x veću brzinu reprodukcije, za to morate ići na podešavanja i više puta kliktati na opcije. Na ovaj način, kao i sam video, i proces njegovog ubrzanja će biti brži jer će za to biti dovoljan samo jedan pokret, ali će on automatski povećavati brzinu na najveću moguću.

Nakon aktivacije funkcije dužim dodirom ili pritiskom miša na video, na vrhu YouTube video zapisa će se pojaviti obaveštenje Playback at 2x speed (Reprodukcija 2x većom brzinom).

Na veb verziji nakon što pustite kursor, video će se pauzirati. Kada su u pitanju mobilne verzije za Android i iOS, nakon što podignete prst sa ekrana video će nastaviti da se reprodukuje normalnom brzinom, piše SamMobile.

Nakon 13. avgusta kada se testiranje završi, funkcija bi mogla da postane dostupna svim korisnicima platforme, ali i dalje nema jasnih naznaka o tome. Platforma inače testira i zabranu korišćenja blokera reklama korisnicima koji ne plaćaju pretplatu u okviru Premium naloga. Prema sadašnjim pravilima, ako imate uključen loker reklama, plejer će posle reprodukcije tri video snimka prestati da radi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi