Zar Samsung One UI 7 Beta ne bi trebao da postane globalno dostupan svim korisnicima?

Samsung One UI 7 Beta treba da bude globalno dostupan: Zašto ograničavati iskustvo na samo sedam zemalja kada bi proširenje na sve korisnike širom sveta moglo poboljšati kvalitet i zadovoljstvo korisnika?

Zar Samsung One UI 7 Beta ne bi trebao da postane globalno dostupan svim korisnicima?

Zar Samsung ne bi trebalo da pokrene One UI 7 Beta u svim zemljama sveta? Ovo je dugogodišnji zahtev Galaxy korisnika koji ostaje neispunjen. Samsung telefoni su prilično popularni, a One UI im značajno pomaže da ostanu ispred konkurencije.

Međutim, kompanija ga i dalje ograničava na sedam zemalja, od kojih su tri iz Evrope. Osim Samsungove matične zemlje, One UI Beta se lansira u Kini, Nemačkoj, Indiji, Poljskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u.

Proširenje One UI 7 Beta na više zemalja bi bio kao poziv svima na zabavu. Ne samo da bi takav potez stvorio veći interes oko Samsunga, već bi im pomoglo da otkriju razne sitne probleme pre nego što izađe konačna verzija.

Prošle godine, Beta verzije su se pojavile, ukazujući na moguće proširenje One UI Beta programa na više zemalja. Ovo otkriće je izazvalo ogromno interesovanje među korisnicima Samsung Galaxy uređaja. Međutim, sve je na kraju ostalo nepromenjeno jer je Beta verzija ostala ograničena na 7 tržišta.

Zašto Samsung One UI Beta treba da bude globalan?

Samsungov One UI Beta je uvid u budućnost vašeg pametnog telefona. To je prilika da isprobate nove funkcije i izmene korisničkog interfejsa. Ograničena dostupnost na tržištu je kao da imate super kul novu igračku i delite je samo sa svojim najboljim prijateljima. Nije fer!

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Sa One UI Beta programom u svim zemljama, Samsung bi mogao dobiti povratne informacije od ljudi širom sveta. Različite zemlje imaju različite načine korišćenja svojih telefona, tako da bi ovo pomoglo Samsungu da napravi One UI koji funkcioniše za sve.

Objavljivanje Beta verzije u svakoj zemlji je veliki posao. Ali zamislite korist: bolji proizvod, zadovoljniji korisnici i jači Samsung brend. U isto vreme, to bi ih uvelo u konkurenciju u kojoj Samsung već godinama zaostaje. Kakav je vaš stav o ovom pitanju?

Sa druge strane, Google Android i Apple iOS pokreću Beta verzije u svim zemljama. Obe kompanije sprovode Beta aktivnosti tokom cele godine, uz redovna javna ažuriranja softvera. Ovo im pomaže da brže otkriju greške i probleme i pruže rešenja u najkraćem roku, piše Sammy Fans.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi