3 fotografije koje pokazuju zašto je Motorola Edge 40 odlična kupovina

Ukoliko tražite premijum telefon odličnog dizajna, pristupačne cene sa najnovijom tehnologijom, Motorola Edge 40 bi mogao da bude pravi izbor za vas

3 fotografije koje pokazuju zašto je Motorola Edge 40 odlična kupovina

Mnogi su upoznati sa misijom kompanije Motorola da korisnicima isporučuje vrhunsku tehnologiju u svim cenovnim kategorijama telefona. Ovo se posebno odnosi na uređaje srednje klase oličenih u g seriji telefona.

Međutim, pomeranje granica odnosi se i na premijum uređaje. Ovde se posebno izdvaja Edge porodica smartfona koja korisnicima nudi najnoviju i najbolju tehnologiju koja je trenutno dostupna, ali sa jednom velikom razlikom u poređenju sa drugim uređajima – po znatno pristupačnijoj ceni.

Svi koji razmišljaju o kupovini novog telefona trebalo bi da pogledaju ove tri slike, jer one mogu predstavljati odlučujući faktor u odabiru narednog telefona.

Dizajn

Izgled Motorole Edge 40 predstavlja oličenje svih napredaka na polju dizajna. Pored upečatljive pojave, ovaj model je ujedno i najtanji telefon u svojoj klasi sa debljinom od svega 7,58 mm.

Ono što se posebno izdvaja jesu zaobljene ivice pOLED displeja dijagonale 6,55“ koje sa pozadinom telefona spaja aluminijumski ram. Ova kombinacija korisnicima ne nudi samo lepotu, već i olakšano korišćenje telefona i značajno prijatnije korisničko iskustvo.

Izdržljivost

Zahvaljujući IP68 sertifikaciji, Motorola Edge 40 nudi izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine, a u stanju je da izdrži i potapanje u vodu. Aluminijumski ram pruža dodatni sloj zaštite od fizičkih oštećenja.

Pa tako, pored premijum dizajna, Edge 40 nudi i više nego adekvatnu zaštitu kako bi telefon u svakom trenutku radio savršeno. A na to možete da računate i zahvaljujući najmoćnijem MediaTek procesoru i memorijskim konfiguracijama koje idu do 8/256 GB.

Kako bi telefon mogao u svakom trenutku da bude uz korisnika, stara se baterija kapaciteta 4.400 mAh sa mogućnošću 68 W brzog punjenja.

Elegantan kamera sistem visoke rezolucije

Motorola Edge 40 omogućava korisnicima da prave detaljne fotografije i nudi veliku brzinu slikanja zahvaljujući naprednom 50 MP sistemu kamera.

Kada se kamera aktivira, senzor ambijentalnog osvetljenja istog trenutka meri nivo osvetljenja i pomaže u postavljanju ekspozicije kako bi se objektiv brže fokusirao na ono što se slika. U uslovima slabijeg osvetljenja, kamera kombinuje svaka 4 piksela u jedan veliki piksel kako bi postigla 4x bolju osetljivost na svetlo.

Izuzetno široka blenda (f/1.4), jedna od najširih koja se može naći na bilo kojem telefonu, omogućava senzoru da primi više svetla. Rezultat toga su bolje slike u uslovima slabijeg osvetljenja, prirodno “meka” pozadina fotografija iza onoga što vam je u fokusu i brži rad objektiva sa još bržim “okidanjem” za oštre fotografije.

Pored glavne kamere, korisnici na raspolaganju imaju i 13 MP ultraširoki senzor i Macro Vision objektiv za izuzetno detaljne fotografije iz velike blizine. Sa prednje strane telefona smeštena je 32 MP selfi kamera visoke rezolucije koja isporučuje idealne rezultate i kada na raspolaganju nemate previše svetlosti.

Celokupan sistem kamera zaokružuje optička stabilizacija slike koja se stara da svaka fotografija bude oštra i jasna, ma koliko se telefon pomerao u rukama.

Dostupnost

Motorola Edge 40 (8/256 GB) će u Srbiji biti dostupna krajem maja po ceni od 57.990 RSD.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Ciba1985

    Ssmo lud covek moze da kupi motorolu u 2023 godini...ubeljivo i bez konkurencije najgora softverska podrska od svih proizvodjaca...najskuplji telefon iz prosle godine,100k dinara, danas je i dalje na Androidu 12...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi