Apple smanjuje  Dynamic Island na iPhone 17 Pro Max-u sledeće godine

Ekskluzivno za iPhone 17 Pro Max, Apple planira da smanji Dynamic Island i uvede ultra-tanki dizajn za bolji vizuelni doživljaj

Apple smanjuje  Dynamic Island na iPhone 17 Pro Max-u sledeće godine

Prema najnovijim informacijama, Apple će sledeće godine napraviti velike promene u iPhone 17 seriji, ukida Plus model i uvodi novi ultra-tanki telefon, čije ime još uvek nije konačno određeno. U javnosti se najčešće pominje kao iPhone 17 Slim ili iPhone 17 Air. Osim toga, očekuju se promene u dizajnu i za iPhone 17 Pro Max.

Apple koristi Dynamic Island dizajn još od iPhone 14 Pro serije, a ova funkcija je prisutna i u ovogodišnjoj iPhone 16 seriji. Sledeće godine, Apple će po prvi put promeniti funkcionalnost čuvenog izreza na površini ekrana i osetno smanjiti veličinu Dynamic Island-a.

Prema navodima MacRumors-a, veruje se da će manji Dynamic Island biti ekskluzivna karakteristika iPhone 17 Pro Max modela, dok će ostali modeli zadržati isti dizajn. Navodi se da će Apple koristiti novu ultra-tanku tehnologiju sočiva za Face ID sistem, čime će Dynamic Island postati manji i uži.

Ove godine, iPhone 16 Pro Max dobio je ekran od 6,9 inča, čime je postao „najveći iPhone u istoriji.“ Takođe, ivice ekrana su dodatno sužene. Ako iPhone 17 Pro Max sledeće godine još više smanji Dynamic Island, korisnici će imati još impresivniji vizuelni efekat prilikom gledanja ekrana.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi