Benchmark pogled na Samsung Galaxy S24 seriju telefona sa lica mesta

Direktno sa lica mesta iz San Hozea prenosimo vam Benchmark pogled na Samsung Galaxy S24 seriju telefona, o čemu više možete pogledati u videu u nastavku

Benchmark pogled na Samsung Galaxy S24 seriju telefona sa lica mesta

Samsung Galaxy S24 telefoni su stigli, a Benchmark je na licu mesta u San Hozeu, u Kaliforniji, odakle vam donosi najbitnije informacije o dugo očekivanim premijum uređajima kompanije Samsung. Iako su noviteti na polju specifikacija i dizajna prisutni, ono gde ih je definitivno najlakše uočiti, jer ih tu najviše i ima, je upravo softverska strana odnosno funkcije veštačke inteligencije na ovim uređajima. One donose Galaxy AI eru u svet mobilnih telefona, a u nastavku se možete upoznati sa njom uz prvi Benchmark pogled na njih.

Galaxy S24 serija stigla je sa Galaxy AI mogućnostima

Nova era mobilne telefonije koju obeležava veštačka inteligencija je u stvari treća velika epoha, ukoliko bismo kao prvu stavili dolazak interneta na telefone, za kojim je onda stigla i ona koja nam je na njih donela kamere.

Pametni telefon Galaxy S24 dostupan je po maloprodajnoj ceni od 104,999 RSD, Galaxy S24+ od 134,999 RSD i Galaxy S24 Ultra od 169,999 RSD.

Kompanija Samsung, kao i u nizu godina iza nas, u svojoj najboljoj seriji telefona donosi tri nova člana koji imaju slične karakteristike, ali su namenjeni različitim tipovima kupaca: osnovni Samsung Galaxy S24 model, zatim Samsung Galaxy S24+ i naravno, vodeći telefon serije sa najboljim karakteristikamaSamsung Galaxy S24 Ultra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi