Bez nadogradnji brzine punjenja: predstojeći Samsung sklopivi telefoni zadržavaju iste punjače

Predstojeći Samsung sklopivi telefoni Galaxy Z Fold6 i Flip6 stižu bez nadogradnji brzine punjenja, zadržavajući iste 25 W punjače, otkriva 3C sertifikacija

Bez nadogradnji brzine punjenja: predstojeći Samsung sklopivi telefoni zadržavaju iste punjače

U svetu uređaja sa savitljivim ekranima, Samsung sklopivi telefoni, iako predvodnici u pojedinim segmentima ove oblasti, spadaju među najsporije u industriji kada je u pitanju brzina punjenja, a nove informacije kažu da će tako i ostati sa predstojećom generacijom. Naime, Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 stižu bez nadogradnji brzine punjenja, pošto su dobili 3C sertifikat sa 25 W punjačem.

Sajt kineskog sertifikacionog tela (CCC) ističe Samsung Galaxy Z Fold6 sa modalnim brojem SM-F9560 i Galaxy Z Flip6 sa brojem SM-F7410 sa punjačem broja modela EP-TA800 koji podržava punjenje do 25 W, primetio je insajder pod Twitter (X) imenom Ice Universe. To je isto kao i kod prošlogodišnje serije Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 savitljivih telefona koje smo imali prilike da testiramo, ali kao i kod osnovog Galaxy S24 modela.

Ipak, samo zato Samsung sklopivi telefoni po 3C sertifikaciji ističu 25 W punjač, ne znači da će to sigurno biti i maksimalna brzina punjenja koju podržavaju ova dva uređaja, ali verovatno je da će oni jednostavno doći bez nadogradnje u ovom pogledu. Samsung nije baš poznat po tome da ima podršku za brza ili superbrza punjenja za svoje telefone uopšte, ne samo kada su u pitanju preklopni uređaji.

S druge strane, iako Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6 verovatno neće dobiti poboljšanja u brzini punjenja, mogli bismo da vidimo da Flip6 ima bateriju većeg kapaciteta od svog prethodnika, odnosno 4.000 mAh naspram 3.700 mAh.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi