Nadogradnja titanijumom: Samsung Galaxy Z Fold6 biće lakši i jači

Predstojeći sklopivi Samsung Galaxy Z Fold6 telefon imaće navodno titanijumski okvir, umesto aluminijumskog, koji trenutno ima Samsung Galaxy Z Fold5 model

Nadogradnja titanijumom: Samsung Galaxy Z Fold6 biće lakši i jači

Samsung Galaxy Z Fold6 savitljivi telefon trebalo bi da ima titanijumski okvir, a tvrdi jedan od poznatih internet insajdera pod Twitter (X) imenom @Tech_Reve. Takođe, glasine još ukazuju da će ovaj telefon biti lansiran zajedno sa Samsung Galaxy Z Flip6 i drugim uređajima tokom leta, u julu.

Prelazak na titanijumsko kućište već smo imali da vidimo kod Apple na iPhone 15 Pro Max modelu i na Samsung Galaxy S24 Ultra modelu telefona. Titanijum je lakši i tvrđi od postojećih materijala koji se koriste za kućišta telefona, ali je i dosta skuplji. Kruže i glasine da će titanijum biti korišćen i u navodnom Galaxy Z Fold Ultra modelu (ukoliko takva verzija Samsung sklopivog uređaja uopšte i postoji).

Najnovije informacije ukazuju da će se Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 pojaviti u julu – godinu dana nakon svojih prethodnika, zajedno sa Galaxy Watch 7, Galaxy Ring i Galaxy Buds 3 koji će se navodno pojaviti na istom događaju, navodi TechRadar.

Procurili renderi o izgledu Galaxy Z Fold6 nisu mnogo inspirativni, a na osnovu njih deluje da ni sistem kamera neće dobiti mnogo nadogradnje, mada još ništa nije sigurno u vezi sa ovim sklopivim uređajem. Još jedna insajderska informacija ukazuje na izlazak jeftinije verzije Galaxy Z Fold6, koji bi mogao da se zove Samsung Galaxy Z Fold6 FE. Ako je to tačno, biće zanimljivo videti koje kompromise po pitanju cene i mogućnosti telefona će Samsung napraviti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi