Samsung Galaxy Z Fold6 verovatno dobija tanje šarke i dizajn S24 serije telefona

Naslednik popularne linije savitljivih telefona kompanije Samsung – Galaxy Z Fold6 navodno će doneti dugo očekivane značajne promene u dizajnu sa tanjim šarkama

Samsung Galaxy Z Fold6 verovatno dobija tanje šarke i dizajn S24 serije telefona

Južnokorejska internet kompanija koja upravlja pretraživačem i blogom Naver na kojoj poznati bloger yeux1122  deli iskustva, otkriva da će Samsung Galaxy Z Fold6 telefon imati nekoliko unapređenja za dizajn i hardver koja će poboljšati korisničko iskustvo.

Jedno od ključnih poboljšanja je usmereno ka ultra tankom staklu (UTG), koje bi trebalo da pruži poboljšan osećaj u rukama, ali i izdržljivost. Ovo je važno, s obzirom na to da su prethodni modeli savitljivih telefona imali određene izazove u vezi sa osetljivošću stakla. Osim toga, insajderi očekuju drugačiji dizajn samog telefona, prateći trend tanjeg izgleda, ali bez kompromisa kada je u pitanju izdržljivost.

Druga ključna tačka u ovom pogledu je upravo unapređena preklopna šarka, koja će navodno takođe biti tanja, a istovremeno izdržljivija. Ovo je značajno jer šarka igra ključnu ulogu u očuvanju integriteta preklopnog mehanizma. Kombinacija tanjeg dizajna i izdržljive šarke tako obećava bolje korisničko iskustvo prilikom svakodnevne upotrebe.

Bloger yeux1122 tvrdi da bi Galaxy Z Fold6 mogao da bude dostupan u titanijumskoj varijanti i drugim premijum završnim obradama, preuzimajući inspiraciju iz dizajna Samsung Galaxy S24 serije telefona. Osim toga, on očekuje i unapređenu selfi kamera ispod ekrana sa pobljošanim otvorom blende, a korisnici bi tako trebalo da imaju bolje fotografije i estetski prijatnije iskustvo upotrebe.

Postoji još nekoliko „drugih sitnica” koje istiće insajder, a to uključuje konfiguraciju, odnosno odnos RAM-a i prostora za skladištenje podataka. On kaže da će telefon imati RAM od 16 GB sa maksimalno 1 TB prostora za skladištenje, ali da te informacije tek treba da potvrdi. Težina samog telefona Galaxy Z Fold6 biće navodno 248 grama i on izgleda neće imati deo za S Pen.

Važno je napomenuti da ove informacije treba uzimati s oprezom, budući da dolaze u vidu nezvaničnih izvora, a bloger upozorava da neke detalje tek treba da potvrdi. U svakom slučaju, ovo curenje informacija dolazi nakon što su prethodni insajderski podaci sugerisali da će Galaxy  Z Fold6 imati različite razmere stranica za svaki displej. Tačnije, one ukazuju da će poklopac ekrana biti širi i da će preklopni ekran posledično imati kvadratni odnos stranica.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi