Samsung Galaxy S24 Ultra recenzija (video)

Testirali smo Galaxy S24 Ultra, Mare je obavio lavovski deo posla i duže se bavio telefonom, Peca malo manje. Evo naših impresija..

Samsung Galaxy S24 Ultra recenzija (video)

Samsung, slobodno možemo reći – dominira na Android tržištu u visokoj klasi, što Galaxy S24 Ultra apsolutno dokazuje.

Jasno nam je da publika očekuje svake godine više, često su ta očekivanja i nerealna. Više niko nije zadovoljan podatkom da su današnji procesori duplo brži nego pre par godina, da sve radi značajno fluidnije, da nam baterija traje ceo dan a nekada je znala da nas izneveri u 5 popodne.

Preko toga se prelazi olako: tehnološki napredak je kod svih proizvođača primetan iz godine u godinu, ali i kupci vrednuju svoj novac koji žele da ulože ali samo kada osete da dobijaju mnogo više.

To mnogo više ne postoji i moraćemo da vas obavestimo da su ta neka vremena za nama i da se vratiti neće. Tržište je zrelo i na planu hardverskih inovacija ne očekujte ni od koga previše. Neće se desiti.

Testirali smo Galaxy S24 Ultra, Mare je obavio lavovski deo posla i duže se bavio telefonom, Peca malo manje. Evo naših impresija…

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Bolja od predhodnih recenzija, realnija i iskrenija. Sve pohvale.

  2. crni tirke

    Koliko god se trudili da zadrze "sektaski" primat, ni Apple ni Samsung ma koliko ih vi hvalili ne uspevaju, mozda za mejnstrim i fensi korisnike, treba se pokazati. Apsolutno lakosam presao sa i-Phona na P9 Huawei kada sam probao fotografisati. Niti jedan telefon koji sam imao nije uspeo da pretera 17 h i kraj radnog vremena sem Huawei Mate 10 Pro. Imao sam izlet i u Samsung Note seriju, kao i kasnije ponovo i-Phone i Galaxy ultra. Mislim da preterujete u forsiranju Samsung interfejsa, svi Androidi su slični i sasvim lako se priviknem. Sta odvaja dobar i vrhunski telefon? Kamera i brzi punjač. Igrice ne igram, dobijam mejlove, planove, fotogeafisem geadilista, saljem i pravim video zapise, Instagram, Face, internet za trazenje alata i materijala. Zamislite u 14h me je izdao SG 22 Ultra a moras ga napuniti jer trebas promeniti lokaciju, uglavnom koristeći metro. Dodje ti da zaplačes. Onda sh atis da si vrana pa priključis brate Xiaomi ili Honor i dok popijes kafu i zapalis on je na 65% i ti si spasen. Moje kolege sa oba "najbolja" telefona setaju sa externim baterijama u dzepu, sto je porazavajuće za 1500€. Samsung je daleko od najboljih kamera, iPhone je mnogo ispred, uglavnom fotografisemo ono sto vidimo golim okom. Zaludni mogu da traze i mesec i zvezdu Danicu! A kada padne mrak, onda se setim Huawei, Honor i Xiaomi telefona a pre svega Oppo Find X Pro.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi