Cooler Master predstavio Qube 500 Flatpack i MasterLiquid Atmos tečno hlađenje

Cooler Master je najavio dva nova proizvoda za koje kaže da će potpuno promeniti percepciju pravljenja PC-ja Qube 500 Flatpack kućište i MasterLiquid Atmos vodeno hlađenje

Cooler Master predstavio Qube 500 Flatpack i MasterLiquid Atmos tečno hlađenje

Oba proizvoda su otelotvorenje posvećenosti kompanije ka inovacijama, funkcionalnosti i održivosti, piše u saopštenju kompanije Cooler Master povodom premijere Qube 500 Flatpack kućišta i MasterLiquid Atmos vodenog hlađenja.

„Cooler Master je do sada dosledno pokretao inovacije i unapređivao korisnička iskustva,“ rekao je Džimi Ša, CEO kompanije Cooler Master. „Qube 500 i MasterLiquid Atmos pokazuju našu beskrajnu strast za revoluciju PC-ja. Oni nisu samo proizvodi; oni su primer naše posvećenosti da osnažimo avanture za pravljenje računara i igranje u našoj zajednici.“

Qube 500 Flatpack i MasterLiquid Atmos dele ove inovacije

  1. Avantura kreće sa otpakivanjem: Od trenutka kada otpakujete Qube 500 Flatpack i MasterLiquid Atmos, krećete na uzbudljiv put sklapanja računara.
  2. Ekološka izrada: I Qube i Atmos ponosno predstavljaju ekološki pristup, korišćenjem komponenata koje se recikliraju i usvajaju minimalističko, održivo pakovanje.
  3. Redefinisanje vašeg angažovanja: Uronite u sveobuhvatno iskustvo, bilo da sklapate svoje Qube kućište, panel po panel ili organizujete dinamiku Atmos hlađenja. Oni oblikuju način na koji korisnici ostvaruju interakciju i obavljaju sklapanje.

Qube 500 Flatpack

  1. Sami sklapate svoje kućište: Poseban flatpack dizajn vam dozvoljava zabavno i fleksibilno iskustvo u kojem mogu da uživaju početnici i iskusni korisnici.
  2. Potpuno modularno: Poseduje modularne panele koji pojednostavljuju ceo proces pripreme.
  3. Sveobuhvatna kompatibilnost: Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, Qube 500 je ATX kućište kompatibilno sa E-ATX matičnim pločama, vodenim hlađenjima i najvećim grafikama.
  4. Obojite svoj svet: Ovo kućište nudi različite boje i nudi još jedan nivo kreativnosti, dozvoljavajući vam da menjate opcije osvetljenja po svom izboru.

MasterLiquid Atmos:

  1. Izuzetna tišina: Preinstalirani SickleFlow Edge 120 ventilatori koriste loop dynamic ležajeve za ultra tihe performanse. Fabrički testirane performanse su podržane dugim životnim vekom.
  2. Potpuna prilagodljivost: Prilagodite poklopac pumpe sa svojim 3D dizajnom i preuzmite punu kontrolu nad ARGB Gen 2 osvetljenjem. Atmos obezbeđuje kreativnu slobodu bez presedana.
  3. Redefinisanje dizajna sa dve komore: Naš prepoznatljivi dizajn sa pumpom sa dve komore je rafinisan kako bi obezbedio naprednu sinergiju hlađenja.

Ukoliko želite da sami sklopite svoj računar, ali da to uradite na malo drugačiji način, možda je vreme da uronite u svet uradi sam sklapanja sa MasterLiquid Atmos i Qube 500 Flatpack.

Ovi proizvodi bi trebalo da se pojave na tržištu u septembru sa cenama koje kreću od 89,99 evra za Qube 500 Flatpack i 159,99 evra za MasterLiquid 240 Atmos ARGB, odnosno 179,99 evra za veći MasterLiquid 360 Atmos ARGB.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi