Cooler Master predstavlja TD500 MAX – kućište za Tech entuzijaste

TD500 MAX je kućište kao najnoviji dodatak MAX seriji koja se odlikuje prisustvom premijum rashladnog sistema za rad najbržih centralnih procesora današnjice

Cooler Master predstavlja TD500 MAX – kućište za Tech entuzijaste

Cooler Master je danas predstavio TD500 MAX, unapređeni model kućišta koje svi volimo pre svega zbog njegovog izgleda prednje „mesh“ maske sa dijamantskom mustrom oblika, a koja u kombinaciji sa trostrukim aRGB ventilatorima i prozirnom bočnom stranicom sa „kristalnim“ rezovima stvara atmosferu koja nadahnjuje ljubitelje dobrog hardvera i desktop računara visokih performansi.

Dizajnirano je i napravljeno da zadovolji pre svega potrebe PC entuzijasta, ali i onih malo zahtevnijih koji brinu o dobrom zdravlju svojih komponenti i visokim performansama u radu. To se pre svega da primetiti po činjenici da TD500 MAX u sebi integriše jedan vrhunski  sistem hlađenja centralnog procesora, pa pored uobičajenog dizajna koji pospešuje bolje provetravanje unutar glavne ćelije kućišta je dodatno popravio termalne karakteristike, podigavši ih na lestvicu više u odnosu na „obični“ TD500 model.

Dakle jedna od ključnih razlika i novosti koju TD500 MAX nudi jeste ugrađeni Atoms AIO sistem vodenog hlađenja sa hladnjakom dimenzija 360×38 mm. Ovaj napredni sistem hlađenja obezbeđuje optimalne performanse, čak i zahtevnim scenarijima rada konfiguracije i posebno centralnog procesora.

TD500 MAX ima AiO hlađenje vrhunskih performansi

Dodatno, kućište je opremljeno ekskluzivnim konektorima za kablove, čime značajno pojednostavljuje proces sastavljanja konfiguracije i omogućava korisnicima da postignu maksimalne performanse uz minimalan napor.

Ključne karakteristike i prednosti TD500 MAX modela uključuju:

1. Prilagođeni AIO hladnjak: Cooler Master 360x38mm Atmos radijator sa tri Mobius 120P ventilatora sposoban da ohladi čak i najnovije i najbrže CPU modele.

2. Napajanje po meri: Cooler Master GXII 850W ATX 3.0 PSU dolazi unapred instaliran i spreman da isporuči visoke performanse sa dvostrukim kablovskim produžecima i konektorima, te unapred rutiranim kablovima do matične ploče i GPU-a.

3. Inovativno skladište za šrafove: Poklopac napajanja uključuje praktičan, skriveni prostor za skladištenje dodatnih šrafova, koji će vam kad, tad zatrebati.

4. Spreman za ATX 3.0: Kompatibilan sa najnovijim grafičkim kartama i podrškom za postizanje vrhunskih performansi modernog računara.

5. Patentirani dvostepeni konektor za napajanje: da bi dodatno smanjili muke i probleme prilikom instalacije i vođenja kablova s aodgovarajućim konektorima, Cooler Master je patentirao, „in-house“ dizajnirani, dvostepeni konektor za napajanje.

6. Ekskluzivna boja: TD500 dolazi u MAX se može nabaviti u ekskluzivnoj sivoj boji, kao i u još upečatljivijoj nijansi bronzane boje stvarajući estetski efekat jednako smeo, baš kao što su i njegove specifikacije.

TD500 MAX stiže sa ATX 3.0 napajanjem snage 860W

Svojim nenadmašnim spojem funkcionalnosti i dizajna, TD500 MAX će redefinisati korisničko iskustvo prilikom sklapanja konfiguracije, prilagođavanja vašeg idealnog sistema i podešavanja igara. Za više detalja posetite Cooler Master stranicu za više informacija o novom modelu TD500 MAX kućišta.

Cooler Master TD500 MAX biće dostupan kroz mrežu ovlašćenih prodavaca i distributera tokom aprila 2024. godine po preporučenoj ceni od oko 459 € koja se može razlikovati od tržišta do tržišta. Podesćamo da cena uključuje 360 mm AiO i ATX 3.0 napajanje izlazne snage od 850 W.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi