G.SKILL najavljuje Trident Z5 Royal Neo DDR5-8000

G.SKILL uskoro pušta u prodaju Trident Z5 Royal Neo seriju DDR5 memorije sa AMD EXPO brzinama do DDR5-8000

G.SKILL najavljuje Trident Z5 Royal Neo  DDR5-8000

G.SKILL, vodeći svetski brend u oblasti performansi overclock memorije i PC komponenti, najavljuje izlazak Trident Z5 Royal Neo seriju DDR5 memorije, dizajnirane za AMD AM5 platformu.

Trident Z5 Royal Neo memorija dolazi sa AMD EXPO tehnologijom predefinisanih radnih profila za postizanje ekstremnih brzina i biće dostupna sa specifikacijama do DDR5-8000 CL38-48-48-127 u kapacitetima od 32 GB (2x 16 GB) i 48 GB (2x 24 GB).

Sa zlatnom ili srebrnom završnom obradom ogledalo efekta, nova serija memorije je idealno DDR5 memorijsko rešenje za entuzijaste i overklokere koji žele da izgrade stilizovani, AMD PC sistem visokih performansi.

Luksuzna DDR5 Memorija sa AMD EXPO

Prateći luksuzni dizajn Trident Z5 Royal sa CNC obrađenim aluminijumskim hladnjakom u zlatnoj ili srebrnoj boji sa ogledalo završnom obradom i kristalnom svetlosnom trakom za veličanstveno RGB osvetljenje, Trident Z5 Royal Neo je dizajniran za AMD AM5 platforme sa AMD EXPO profilom. Rad podešavajućeg RGB osvetljenja je podržano pomoću G.SKILL Trident Z Lighting Control softvera ili softvera koji stiže uz matične ploče i služi za štelovanje RGB efekata.

Ekstremna Brzina DDR5-8000 Memorije sa EXPO

Sa novim procesorima iz AMD Ryzen 9000 serije namenjenim desktop sistemima na kompatibilnoj platformi, Trident Z5 Royal Neo serija nudi ekstremne brzine overclock memorije do DDR5-8000 kroz 1:2 clock divider režim u BIOS-u, pružajući AMD entuzijastima i overklokerima, odlično RAM rešenje za postizanje velikih radnih brzina.

AMD EXPO podrška i dostupnost memorije

Nova Trident Z5 Royal Neo serija DDR5 memorijskih kompleta podržava AMD EXPO (Extended Profile for Overclocking) tehnologiju za lako i jednostavno overklokovanje memorije pomoću učitavanja predefinisanih radnih profila u BIOS-a matične ploče i biće dostupna kod G.SKILL globalnih distributivnih partnera od avgusta 2024. godine.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi