Google i Android bi trebalo da se zabrinu, novi Apple iPhone i iPad se obrušavaju na srednje platežne korisnike

Šuška se da će Apple sledeće godine predstaviti dva iPhone-a i iPad-a za napad na srednje platežni tržišni deo, nudeći korisnicima povoljnije opcije i ciljajući konkurenciju u Android ponudi

Google i Android bi trebalo da se zabrinu, novi Apple iPhone i iPad se obrušavaju na srednje platežne korisnike

Prema najnovijem izveštaju koji je stigao do nas, tvrdi se da Apple planira obnavljanje iPhone SE serije telefona i to početkom 2025. godine, što će biti poboljšanje nakon čak tri godine. Ovog puta potpuno će se oprostiti od klasičnog dizajna sa Home tasterom i preći na oblik sa ekranom preko cele površine, sličan iPhone 14 modelu.

Face ID će biti implementiran kroz senzore na zarezu, a telefon će podržavati AI funkcije „Apple Intelligence“. Cilj je konkurisati brendovima kao što su Huawei i Xiaomi po pristupačnoj ceni i privući potrošače sa ograničenim budžetom.

Vesti takođe otkrivaju da Apple razvija nove iPad Air modele kodnih naziva J607 i J637, fokusirajući se na unapređenja unutar sistema, koja će poboljšati performanse čipova. Uz to, donose i nove pametne tastature kodnih naziva R308 i R13, koje će iPad Air modelima srednjeg segmenta pružiti iskustvo i funkcije koje su do sada bile rezervisane samo za iPad Pro.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Istovremeno, šuška se da Apple planira da ovog meseca održi još jednu konferenciju na kojoj će predstaviti MacBook Pro, iMac i Mac mini sa M4 čipovima. Takođe, očekuje se ažuriranje iPad mini i iPad modela, koji bi mogli biti u prodaji već u novembru ove godine, prenosi Bloomberg.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi