Google lansirao Pixel 9 seriju u 8 boja, uključujući ružičastu, zaobljene ivice i osveženi dizajn

Google je na ranije održanoj konferenciji za novinare, predstavio četiri Pixel 9 mobilna telefona, kao i novi Pixel Watch i Pixel Buds Pro 2 slušalice. Evo prvog uvida u nove Google proizvode

Google lansirao Pixel 9 seriju u 8 boja, uključujući ružičastu, zaobljene ivice i osveženi dizajn

Ovo je definitivno oproštaj od sličnog dizajna i oblika protekle tri generacije Google telefona, jer Pixel 9, Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL prelaze na popularniji zaobljeni oblik ivica i ravnu površinu tela uređaja. Dizajn je usklađen sa iPhone 15 i Galaxy S24 konkurencijom. Originalni dugi horizontalni modul sočiva je skraćen, ostavljajući mali razmak sa obe strane.

Osnovni model Pixel 9 (na slici iznad) dolazi u četiri boje: obsidijan crnoj, keramički beloj, zelenoj boji klice i bobičasto ružičastoj. Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL su dostupni u obsidijan crnoj, keramički beloj i magličasto sivoj, kao i u kvarcno ružičastoj boji.

Najupadljivije su dva ružičasta telefona, koja imaju potpuno različite kolor nijanse. “Bobičasto ružičasta” boja Pixel 9 je bliža koralno crvenoj, između crvene i ružičaste. “Kvarcno ružičasta” boja Pixel 9 Pro je ružičasta koja odgovara konvencionalnom utisku koji smo videli i kod telefona nekih drugih proizvođača i više je sofisticirana od prethodne.

Prednji okviri ekrana Pixel 9 i Pixel 9 Pro/Pro XL modela su prilično tanki, a sa maksimalnom osvetljenošću do 3.000 nita.  Početno vizuelno iskustvo je izvanredno. Među njima, tek predstvljeni 6,3-inčni Pixel 9 Pro je gotovo identičan Pixel 9 modelu ako se gleda sa prednje strane.

Prvi Pixel 9 Pro Fold dostupan je u klasičnim Google bojama keramički bele i obsidijan crne. Koristi modul sočiva u dva reda i dizajnerski se razlikuje od Pixel 9 serije.

Vredi napomenuti da je Google promenio odnos ekrana na Pixel 9 Pro Fold. Pre svega, 6,3-inčni spoljašnji ekran ima odnos stranica 20:9, što je uobičajeno za većinu običnih telefona, dok je 8-inčni unutrašnji ekran, skoro kvadratnog oblika.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Google je rekao da se nada kako će pomoću ove male izmene, doneti isto korisničko iskustvo kao obični flagšip telefoni i omogućiti bolji prikaz većeg broja aplikacija nezavisnih softverskih kuća. Pored toga, maksimalna osvetljenost i unutrašnjeg i spoljašnjeg ekrana je dostigla 2.700 nita, a okviri su suženi u celosti, što sve zajedno izgleda mnogo lepše u odnosu na prethodnu generaciju.

Pixel Watch 3 naglašava uže okvire kako bi se dobio veći prostor za ekran i po prvi put u ponudu dodaje verziju modela sa velikim ekranom od 45 mm.

Pixel Buds Pro 2 su danas prikazane samo u keramički beloj boji, bez dodatnih funkcija i njihove demonstracije, prenosi LTN.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi