Google Pixel 9 renderi otkrivaju promene u dizajnu predstojećeg telefona

U novim CAD slikama, odnosno renderima Google Pixel 9 ima novo, revidirano kućište kamere koje sada usvaja ovalni oblik, bez četvrtastih ivica poput vizira

Google Pixel 9 renderi otkrivaju promene u dizajnu predstojećeg telefona

Novi set CAD (computer-aided design) zasnovanih rendera otkriva dizajn predstojećeg Google Pixel 9 telefona, a ujedno sugeriše da kompanija ide na novi pristup u svom rasporedu lansiranja telefona. Naime, ranije smo videli dva seta rendera još u januaru, a insajderi sada tvrde da oni nisu predstavljali osnovni, već Pixel 9 Pro i 9 Pro XL modele.

U svakom slučaju, Pixel 9 ima isti osnovni dizajn kao i dva pomenuta modela, sa ravnim metalnim okvirom, ali redizajniranim kućištem kamere koje sada ima ovalni oblik, bez savijanja u četvrtasti okvir kao vizir koji smo videli na prethodne dve generacije Pixel telefona.

Izvori sa 91Mobiles portala koji je i objavio rendere, tvrde da će Pixel 9 imati ekran dijagonale 6,03 inča, verovatno OLED tipa sa brzinom osvežavanja 120 Hz, u poređenju sa 6,1 inča koji navodno dobija Pixel 9 Pro i 6,5 inča za Pixel 9 Pro XL. Dimenzije običnog, odnosno osnovnog Pixel 9 modela su 152,8 x 71,9 x 8,5 mm.

Druga ključna razlika na osnovnom Pixel 9 telefonu je dvostruka kamera u poređenju sa tri koje imaju Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL.

Deluje da će Google možda pristupiti Pixel 9 seriji strategijom lansiranja sva tri modela uređaja odjednom. Ipak, i dalje nije poznato kako će se Google ophoditi prema Pixel A serija i hoće li Pixel 9 staviti tačku na nju.

Jasnija slika bi svakako trebalo da se formira u narednim mesecima, sudeći po prethodnim procurelim informacijama o Pixel serijama. Zvanično lansiranje nove serije verovatno će biti u oktobru, kada Google obično i lansira svoje premijum telefone.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi