Google Pixel 9 Pro Fold druge generacije uhvaćen u javnosti u Starbucks-u na Tajvanu

Službeni Google sajt je već otkrio izgled novog Pixel 9 Pro Fold telefona

Google Pixel 9 Pro Fold druge generacije uhvaćen u javnosti u Starbucks-u na Tajvanu

Očekuje se da će Google 14. avgusta održati događaj na kome će lansirati novu liniju proizvoda. Najveća pažnja će biti na novoj, vodećoj Pixel 9 seriji telefona, sa ukupno 4 modela, uključujući Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, i Pixel 9 Pro Fold druge generacije. Uz razne objave, detalji o novom telefonu već dugo nisu tajna. Međutim, sada je stvarni Pixel 9 Pro Fold “uhvaćen u javnosti” i to u kafiću.

Nije neuobičajeno da Google-ovi još neobjavljeni telefoni budu “uhvaćeni u javnosti” i to se često događalo u prošlosti, ali mesto gde se pojavio Pixel 9 Pro Fold je posebno upečatljivo jer se pojavio u Starbucks-u na Tajvanu. Ovo je prvo javno pojavljivanje ovog mobilnog telefona na svetu.

Fotografiju je objavio Android Authority. Navodi se da ju je postavila “neka osoba” u privatnoj Facebook grupi, ali pomenuti izvor nije precizirao kako su je dobili i druge detalje. Fotografija pokazuje da ovaj Pixel 9 Pro Fold koristi zvaničnu zaštitnu futrolu i postavljen je na držač za mobilni telefon. Na osnovu zaobljenog pravougaonog dizajna zadnje kamere, može se potvrditi da je ovo Pixel 9 Pro Fold, što je Google-ov drugi telefon sa preklapajućim ekranom i naravno, novim dizajnom.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Pošto je procurila samo jedna fotografija, nije otkriveno mnogo detalja. Pored dizajnerskih promena zadnje kamere, može se videti i da je oblik tela sužen, a okvir ekrana smanjen.

Službeni sajt Google Store Taiwan je najavio da će Pixel 9 Pro Fold biti lansiran na Tajvanu. Prva generacija nije bila zvanično dostupna na Tajvanu, što je obradovalo Google fanove jer više neće morati da traže posrednike za kupovinu.

Do sada poznate nepotvrđene specifikacije Google Pixel 9 Pro Fold telefona:

  • Glavni ekran: 8 inča, spoljni ekran 6.3 inča
  • Šarka je redizajnirana: telo se može podesiti na 180 stepeni.
  • Debljina u presavijenom stanju: 10.5 mm, tanji od Samsung Z Fold6
  • Tensor G4 procesor, opremljen sa 16 GB memorije
  • Fokus na Google AI, uključujući Gemini, Add Me, Pixel Screenshots, Circle to Search i druge funkcije
  • Sistem sa tri glavne kamere, uključujući glavnu kameru od 48 megapiksela, ultraširokougaonu kameru od 10.5 megapiksela i telefoto kameru od 10.8 megapiksela
  • Konfiguracije uređaja sa 256 GB i 512 GB, po ceni od 1.799 i 1.919 dolara
  • Prednaručivanje će biti moguće nakon konferencije za štampu, a proizvodi neće biti zvanično dostupni do septembra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Bravo za stalkere

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi