Hoće li sledeći iPhone imati zelenu boju titanijuma? U igri tri nove boje.

Apple razmatra tri kolor opcije za iPhone 17 Pro, a „Green Titanium“ se pojavljuje kao vodeći kandidat za novu atraktivnu boju sledeće generacije iPhone flegšip modela

Hoće li sledeći iPhone imati zelenu boju titanijuma? U igri tri nove boje.

Apple “Desert Gold” boja za ovogodišnji iPhone 16 Pro postala je omiljena među ljubiteljima Apple-a telefona. Glasine govore da će sledeće godine preći na “Green Titanium”, a tri kandidata za nove boje su već izabrane.

Prema insajderu Majin Bu, Apple bira između tri opcije za iPhone 17 Pro: “teal titanium” (#004349), “green titanium” (#4f00b7), i “dark green titanium” (#003800). Što se tiče nove šeme boja, insajder veruje da je “green titanium” najverovatniji izbor.

Majin Bu je takođe podelio referentni prikaz boja. Na slici se vidi da je “dark green” sa krajnje leve strane slična boji “pine green” sa ranijih iPhone 13 Pro modela. Zelena sa krajnje desne strane je svetla i živahna, što podseća na trenutne boje Pro serije. Što se tiče “green titanium metal” boje u sredini, ona je između plave i zelene nijanse.

Koja nijansa je vaš favorit?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi