Honor Magic5 serija poboljšava vaš san

Povodom Svetskog dana spavanja kompanija Honor Magic5 Lite i Magic5 Pro telefoni donose tehnologije koje vam omogućavaju bolji kvalitet sna.

Honor Magic5 serija poboljšava vaš san

Povodom Svetskog dana spavanja koji se obeležava 18. marta, trebalo bi da razmotrimo veoma važnu ulogu koju tehnologija ima u našem svakodnevnom životu, kao i njen uticaj na san. Pametni telefoni su postali neophodni za komunikaciju i zabavu, nudeći rešenje na jednom mestu za sve naše digitalne potrebe. Honor Magic5 serija, koja se sastoji od Magic5 Lite i Magic5 Pro, ističe se po svojim izuzetnim tehnologijama ekrana, uključujući poboljšanje kvaliteta sna kroz TÜV Rheinland Low Blue Light funkciju.

Modeli Magic5 Lite i Magic5 Pro poseduju AMOLED zakrivljene ekrane, koji pružaju odlične vizuelne prikaze sa širokim spektrom boja, visokom rezolucijom i naprednom tehnologijom zatamnjivanja. Ovi uređaji, ne samo da zadovoljavaju potrebe za zabavom, već nude i osnovne funkcije koje obezbeđuju zdravu ravnotežu između vremena koje provodimo ispred ekrana i sna.

Honor Magic5 Lite poseduje AMOLED zakrivljeni ekran od 6.67 inča, sa ultra tankim okvirima i odnosom ekrana i kućišta od 93%. Pruža veoma živopisne fotografije sa do 1,07 milijardi boja i širokim rasponom boja od 100% DCI-P3. TÜV Rheinland Low Blue Light funkcija osigurava da ekran smanjuje emitovanje štetnog plavog svetla, bez ugrožavanja boja. Pomoću ove funkcije ublažava se naprezanje očiju, a istovremeno se omogućava i bolji kvalitet sna za korisnike.

Pored TÜV Rheinland Low Blue Light funkcije, Honor Magic5 Lite poseduje tehnologiju PWM zatamnjivanja od 1920 Hz koja smanjuje treperenje ekrana i naprezanje očiju u slabije osvetljenom okruženju. Takođe, poseduje algoritme dnevnog i noćnog ekrana, prilagođavajući nivoe osvetljenosti u skladu sa svetlosnim uslovima okoline. Ove karakteristike, u kombinaciji sa režimima e-book i  Dark Mode, čine Honor Magic5 Lite uređajem koji pruža impresivno iskustvo gledanja u ekran.

Honor Magic5 Pro model sa LTPO zakrivljenim ekranom na četiri strane od 6.81 inča nudi još impresivnije vizuelno iskustvo. Poseduje, prvu u industriji, PWM tehnologiju zatamnjivanja od 2160Hz koja dodatno smanjuje naprezanje očiju. Njegova funkcija Circadian Night Display automatski prilagođava ekran u večernjim uslovima, smanjuje emisiju plave svetlosti  i poboljšava kvalitet sna.

Dok slavimo i obeležavamo Svetski dan spavanja, moramo uvažiti inovacije u tehnologiji ekrana koje doprinose kvalitetnijem snu. Serija Honor Magic5 prikazuje ova unapređenja, čime pruža izuzetno iskustvo gledanja, uz prioritet zdravlja korisnika. Uz smanjenu emisiju plave svetlosti i funkcije koje minimizuju naprezanje očiju, modeli Honor Magic5 Lite i Honor Magic5 Pro su idealni saputnici za sve one kojima je važan dobar san i visokokvalitetno iskustvo gledanja.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi