Honor Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design lansiranjem doneli jedinstvenost i eleganciju

Honor je danas na svom velikom događaju u Kini predstavio Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design verzije telefona inspirisane luksuznim automobilskim brendom

Honor Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design lansiranjem doneli jedinstvenost i eleganciju

Novi vodeći igraći u Honor liniji pametnih telefona danas su ugledali svetlost dana kao Magic6 Ultimate i Magic6 RSR Porsche Design donoseći jedinstvenost i eleganciju u dizajnu. RSR Porsche Design dolazi sa šestougaonim kućištem kamere, razvijenim u saradnji sa popularnom dizajnerskom kućom.

Uz njega, Magic6 Ultimate verzija takođe je inspirisana automobilskim brendom, ali ima drugačiji dizajn zadnjeg panela, sa kompozitnim materijalom vlaknasti materijal. Ovaj duo uređaja donosi unapređeni H9800 glavni senzor kamere, koji zadržava rezoluciju od 50 MP, ali obećava unapređeni dinamički opseg od 15 EV. Honor takođe tvrdi da je autofokus Magic6 RSR poboljšan za brže i preciznije fokusiranje.

Honor Magic6 RSR Porsche Design takođe ima novi dvoslojni OLED Tandem ekran dizajniran da produži vek trajanja ekrana do 600 posto, tvrdi kompanija. On je uz to navodno sposoban da smanji degradaciju svetline ekrana na manje od samo jedan posto nakon tri godine upotrebe.

RSR dolazi u boji pod nazivom Frozen Berry, koja zvuči poznato jer je to takođe boja Porsche Taycan automobila, a u stvari predstavlja neku varijantu između roze i svetlo ljubičaste. Osim ove, telefon je dostupan i u sivoj verziji, odnosno boji pod nazivom Agate Grey, koja je klasična boja generaciji trkačkih automobila Porsche 911.

Za ovaj model telefona, Honor je koristio JuRhino Glass napred i nazad, kako bi zaštitio ekran i poleđinu telefona.

S druge strane, Honor Magic6 Ultimate verzija je suštinski isti telefon kao i RSR izdanje, ali dolazi sa skromnijim maloprodajnim paketom i drugačijim zadnjim panelom, koji umesto šestougla za kućište zadnje kamere ima kvadrat sa elegantnim ivicama koje smo imali prilike da vidimo zahvaljujući ranijim Honor najavama.

Honor Magic6 RSR Porsche Design verzija dostupna je za naručivanje u Kini sa 24 GB RAM-a i 1 TB skladišta, što je najviše u istoriji Honor pametnih telefona. Košta 9.999 kineskih juana, što je skoro 1300 evra prema trenutnom kursu i to je ujedno daleko skuplje od bilo koje verzije „običnog“ Magic6 Pro modela. Prodaja ovog premijum telefona biće dostupna i van Kine počevši od drugog kvartala, što znači da će mu cena biti još viša u zavisnosti od tržišta na kom bude bio dostupan.

Honor Magic6 Ultimate je nešto pristupačniji, i dolazi u dve boje – crnoj i ljubičastoj, a košta 6.999 juana, što je oko 900 evra i to za verziju sa 16/512 GB ili 7.699 juana, odnosno oko 980 evra za opciju sa 16 GB/1 TB.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi