Honor Magic6 Ultimate i Magic6 RSR Porsche Design imaće jednoinčni OV50K senzor glavne kamere

Honor se priprema za lansiranje Honor Magic6 Ultimate i Magic RSR Porsche Design telefona 16. marta, koji dobijaju jednoinčni OmniVision OV50K senzor kamere

Honor Magic6 Ultimate i Magic6 RSR Porsche Design imaće jednoinčni OV50K senzor glavne kamere

OmniVision senzor OV50K veličine jednog inča sa rezolucijom od 50 MP naći će se na Honor Magic6 Ultimate i RSR Porsche Design modelima, potvrdila je kineska kompanija. Ovaj jednoinčni senzor glavne kamere imaće promenljivi otvor blende f/1,4 – f/2,0 i vodeći dinamički opseg u svojoj klasi.

Honor je objavio prateći tizer poster koji jasno ukazuje da senzor OV50K može da postigne do 15 vrednosti ekspozicije, i da takođe dolazi sa LOFIC tehnologijom za poboljšani dinamički opseg. Honor navodi da će OV50K pružiti povećanje od čak 600 posto u mogućnostima dinamičkog opsega.

Honor Magic6 Ultimate biće proširena verzija Magic6 Pro modela, a imaće LTPO OLED panel (1280×2800 px), dijagonale 6,8 inča, piše GSMArena. Snapdragon 8 Gen 3 čipset i RAM od 16 GB takođe će krasiti ovaj model telefona, dok će baterija imati kapacitet 5.600 mAh, sa podrškom za 80 W žično i 66 W bežično punjenje.

Prateći hardver kamere podrazumeva veličinu senzora 1/1,49 inča sa 180 MP i otvorom blende od f/2,6 na telefoto kameri, kao i senzor veličine 1/2,88 inča sa 50 MP i otvorom blende od f/2,0 na ultraširokoj kameri.

S druge strane, Magic6 RSR verzija imaće verovatno isti hardver, ali u prepoznatljivom dizajnu koji je kreirao studio Porsche Design.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi