YouTube TV sa funkcijom višestrukog prikaza kanala stiže i na Android

Funkcija višestrukog prikaza (Multiview) na YouTube TV, koja omogućava da gledate više kanala, pored iPhone i iPad, sada je dostupna i za Android korisnike.

YouTube TV sa funkcijom višestrukog prikaza kanala stiže i na Android

Funkcija višestrukog prikaza (Multiview) na YouTube TV, koja omogućava da gledate više kanala, pored iPhone i iPad, sada je dostupna i za Android korisnike.

Gledanje više kanala odjednom je funkcija koja je bila rezervisana samo za korisnike iPhone i iPad uređaja. Google je sada proširio ovu mogućnost i za Android telefone i tablete.

Prema izveštaju 9too5Google, Google je potvrdio da su pretplatnici YouTube TV na Android uređajima počeli da dobijaju obaveštenja o funkciji višestrukog prikaza. Multiview omogućava gledanje do četiri kanala istovremeno, a kanali koje dobijete unapred su podešeni i ne možete da ih prilagodite kako želite.

Uz nedavnu nadogradnju, Google je sada pružio malo više kontrole pretplatnicima. Sada možete da prilagodite sadržaj koji gledate dok koristite funkciju višestrukog prikazivanja.

Na primer, možete podesiti prikaz tokom gledanja neke fudbalske utakmice tako što ćete obeležiti odgovarajuću opciju na daljinskom upravljaču. Obeležite „Watch in Multiview” (Gledaj u višestrukom prikazu), a potom kliknite na „Build a Multiview” (Napravi višestruki prikaz). Multiview primenjiv je trenutno samo na pametnim televizorima i uređajima za striming.

Kao što se može naslutiti, ipak postoje ograničenja za Multiview. On vam pruža opciju gledanja samo unapred odabranog sadržaja, a za korišćenje ove funkcije potrebno je da ažurirate YouTube TV aplikaciju na verziju 8.17. Pretplata na platformu takođe je neophodna za pristup ovoj funkciji, a cena se kreće od 65 dolara tokom prva tri meseca a kasnije je 73 dolara mesečno, prenosi AndroidPolice.

Trenutno, Multiview je fokusuran najviše na sportske sadržaje, a Google radi na proširenju na druge vrste sadržaja, kao što su vesti, vremenska prognoza i slično. Neke funkcije na Multiview, kao što su rezultati uživo ili preskakanje kanala (između nedavno pregledanih kanala) još nisu dostupne.

Definitivno, cela „priča” oko Multiview funkcije nije savršena (mora i da se plati), ali korišćenje višestrukog prikaza ekrana na mobilnim uređajima biće simpatično iskustvo.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi