Honor Magic6 izgleda stiže sa novim OV50K jednoinčnim senzorom kamere

Predstojeća Honor Magic6 serija telefona verovatno izlazi 2024. godine, a Snapdragon 8 Gen 3 biće u centru pažnje, izgleda uz novi OV50K senzor glavne kamere

Honor Magic6 izgleda stiže sa novim OV50K jednoinčnim senzorom kamere

Novi OV50K jednoinčni senzor biće izgleda baza glavne kamere predstojeće Honor Magic6 serije telefona, čineći njene uređaje prvim sa ovakvim tipom senzora. To bi učinilo da OV50K kompanije OmniVision za pametne telefone bude prvi jednoinčni senzor nakon, sada možda već zastarelog Sony IMX989.

Ove informacije podelio je insajder sa društvene mreže Weibo – Digital Chat Station. Budući da je OV50H imao veličinu od 1/1,3 inča, glasine o novom OV50K imaju smisla.

Nova Honor Magic6 serija trebalo bi da bude fokusirana pre svega na kamere, a biće interesantno videti kakve će biti i ostale. Honor Magic5 Pro ima 90 mm periskoposko telefoto sočivo koje pruža 3,5x optički zum, dok je ultraširoka kamera 13 mm.

S druge strane, ranije informacije otkrivaju da će ove telefone definitivno pokretati najnoviji Qualcomm čipset – Snapdragon 8 Gen 3, koji bi trebalo da obezbedi i bolju podršku za mogućnosti kamere.

Dok čekamo lansiranje ovih telefona, koji možda ipak izađu i do kraja ove godine, nastavljamo da pratimo insajderske i zvanične informacije koje nam otkrivaju (potencijalne) karakteristike ovih uređaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi