HTC U23 Pro premijera zakazana za 18. maj

Nakon što su pre pet dana procurile slike i informacije da HTC sprema svoj novi telefon nazvan HTC U23 Pro, danas je potvrđena premijera za 18. maj

HTC U23 Pro premijera zakazana za 18. maj

Bez preterano mnogo informacija, i nakon velikog curenja slika i specifikacija, premijera novog HTC U23 Pro telefona zakazana je za naredni četvrtak, 18. maj, prenosi GSMArena.

Slika kojom je HTC najavio premijeru ne govori previše, mada smo slike već videli. Prema specifikacijama koje su se pojavile prošle nedelje, HTC U23 Pro će doći sa AMOLED ekranom, Snapdragon 7 Gen 1 čipsetom, 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Glavna kamera je optički stabilizovana i ima senzor rezolucije 108 MP.

Kaže se da baterija ima 4.600 mAh, podržava bežično punjenje, a od zanimljivih specifikacija naglašavamo 3,5 mm džek, Android 13 OS i senzor otiska prsta integrisan u Power tasteru.

HTC U23 Pro bi trebao da bude kompatibilan sa HTC Viverse VR platformom, o kojoj se i dalje ne zna mnogo toga.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi