Huawei Pura 70 serija donosi novu filozofiju dizajna pametnih telefona

Inspirisana gradovima, ljudima i tehnologijom, Huawei Pura 70 serija započinje novu eru u dizajnu flagship pametnih telefona.

Huawei Pura 70 serija donosi novu filozofiju dizajna pametnih telefona

Inspirisana gradovima, ljudima i tehnologijom, Huawei Pura 70 serija započinje novu eru u dizajnu flagship pametnih telefona. Otkad su personalni uređali ušli u našu svakodnevicu, dizajn je postao podjednako važan kao funkcionalnost uređaja.

Vodeći se tim principom, kompanija Huawei sa svakim novim uređajem pomera granice estetike. Najnovija serija pametnih telefona kompanije Huawei fokusirana je na do sada neviđeni spoj mode i funkcionalnosti.

Jedinstveni oblik kamere Huawei Pura 70

Glavni vizuelni adut Huawei Pura 70 serije jeste njen Forward Symbol dizajn, koji se ističe na zadnjem panelu kao deo sistema kamere. Ovaj detalj istovremeno upotpunjuje jedinstvenu estetiku uređaja iz ove serije i uokviruje prepoznatljiva sočiva zadnje kamere. Sam dizajn ide korak dalje od tradicionalnih geometrijskih obrazaca i donosi unikatni izgled uz kombinaciju geometrijskih linija i same strukture sočiva.

Sa stanovišta hardvera, Forward Symbol dizajn izdvojen je od samog kućišta, čime je obezbeđen prostor za veliki senzor i otvor blende, kako bi do kamere stigla što veća količina svetlosti. Ova karakteristika posebno je upečatljiva kod Huawei Pura 70 Ultra modela i njegove Pop-out kamere, koja poseduje jedinstven crveni prsten i retraktivno sočivo, poput klasičnih kamera.

Sofisticirana kombinacija mode i umetnosti na zadnjem panelu

Dizajn modela Huawei Pura 70 Ultra poseduje elegantnu notu koja je privukla veliku pažnju ljubitelja sofisticiranih gedžeta. U pitanju je reljefni uzorak na zadnjem panelu, čije šare podsećaju na odsjaj zvezdanog neba. Crpeći inspiraciju iz neverovatnih prizora koji oduzimaju dah, Huawei Pura 70 Ultra predstavlja lični komadić zvezdanog neba.

Reljef na zadnjem panelu telefona upečatljiv je i po tome što je u njegovoj izradi po prvi put korišćena veganska koža, koja je specijalna Huawei inovacija. Ovaj materijal je ekološki prihvatljiv, a poseduje izgled kože visokog kvaliteta, zahvaljujući kom Huawei Pura 70 Ultra podseća na šik modni detalj sa monogram printom.

Paleta živopisnih boja – za različite ukuse i modne trendove

Kako bi odgovorila na raznovrsne stilske preferencije korisnika, Huawei Pura 70 serija dolazi u nekoliko boja. Korisnicima kojima je praktičnost na prvom mestu, i koji preferiraju minimalistički izgled, pažnju će sigurno privući beli i crni modeli Huawei Pura 70 serije, čija jednostavnost dodatno ističe sofisticiranu estetiku.

Sa druge strane, Huawei Pura 70 Ultra dostupan je u osvežavajućoj mint boji, koja je već duže vreme jedna od najpopularnijih nijansi.

Dinamični dizajn Huawei Pura 70 serije spaja udobnost i eleganciju

Huawei Pura 70 serija kreirana je sa idejom da korisničko iskustvo bude na prvom mestu, što je za rezultat imalo seriju uređaja koji objedinjuju vrhunsku funkcionalnost i lagani dizajn za maksimalnu udobnost prilikom korišćenja. Uz težinu između 207 i 226 grama i debljinu u opsegu između 7.95 i 8.4 mm, modeli iz Huawei Pura 70 serije u tankom i laganom kućištu donose kameru vrhunskih mogućnosti i impresivnu bateriju.

Drugim rečima, korisnici mogu uživati u elegantnom i udobnom dizajnu bez kompromisa na račun funkcionalnosti i kapaciteta uređaja.

AppGallery – vaše omiljene aplikacije nikad nisu bile bliže

Ako želite da isprobate sve mogućnosti i funkcije koje uređaji iz Huawei Pura 70 serije imaju da ponude, AppGallery vam donosi sve vaše omiljene aplikacije na samo jedan klik. Zahvaljujući unapređenjima softvera, sam proces preuzimanja aplikacija na AppGallery nikada nije bio jednostavniji i sigurniji. AppGallery takođe nudi pregledne i raznovrsne kategorije popularnih aplikacija, poput aplikacija za plaćanje, transport i navigaciju, sport ili obradu fotografija, tako da ćete bez sumnje u svakom trenutku pronaći baš ono što vam je potrebno.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi