Huawei se sprema da napravi pometnju na tržištu pametnih telefona sa Mate 70 i P70 modelima

Huawei se priprema za lansiranje Mate 70 serije u septembru 2024. godine, pozicionirajući je kao ozbiljnog konkurenta iPhone 16 modelu

Huawei se sprema da napravi pometnju na tržištu pametnih telefona sa Mate 70 i P70 modelima

Nakon prodatih 30 miliona modela Mate 60 serije, prema novim insajderskim informacijama, Huawei se priprema za lansiranje dugoočekivane Mate 70 serije u septembru 2024. godine, pozicionirajući je kao ozbiljnog konkurenta iPhone 16 modelu, koji treba da bude predstavljen istog meseca. Kineski tehnološki gigant cilja da postavi nove standarde u industriji pametnih telefona inovativnim karakteristikama i neviđenim performansama, ili barem tako obećava.

Očekuje se da će se Mate 70 serija, kako izveštava Huawei Central, pohvaliti najsavremenijom tehnologijom koja će izazvati dominantne uređaje konkurenata iz premijum segmenta. Datum lansiranja u septembru 2024. godine dokaz je da kineska kompanija baca rukavicu u lice onome koga smatraju jedinom konkurencijom, preskačući ceo Android ekosistem i kompanije koje ga predvode, na čelu sa Samsungom. Ostaje samo da vidimo koje će biti tačan dan lansiranja, odnosno da li će ga zakazati pre ili posle predstavljanja nove iPhone serije.

Mate 70 će doneti neke nove tehnologije

Pored toga, spekuliše se da će Mate 70 serija doneti napredne specifikacije, gurajući granice mogućnosti pametnih telefona, a koje su, još uvek čekamo da saznamo. Sa posvećenošću prema vrhunskom kvalitetu, Mate 70 serija se očekuje da redefiniše korisničko iskustvo, nudeći spoj sofisticiranosti i visokih performansi.

U još jednom curenju informacija iz lanca nabavke, otkriveni su još neki detalji o P70 seriji, nagoveštavajući revolucionarnu tehnologiju ekrana. P70 serija, kako se spekuliše, imaće dva tipa ekrana sa četvorostruko zakrivljenim LTPO panelom, što još jednom pokazuje posvećenost Huaweija pružanju naprednih vizuelnih doživljaja korisnicima.

Upotreba zakrivljenih LTPO ekrana u P70 seriji predstavlja značajan korak napred u tehnologiji ekrana. Očekuje se da će ova inovacija poboljšati ne samo estetski izgled uređaja, već i doprineti unapređenju korisničkog interfejsa, na zadovoljstvo korisnika.

Objava lansiranja Mate 70 serije i P70 serije ističe posvećenost Huaweija novim tehnološkim dostignućima, a sa sve većom konkurencijom na tržištu pametnih telefona, neumorni trud Huaweija u inovacijama spreman je da ostavi trajan uticaj na industriju. Koliko će ih u ovome omesti spoljne sankcije, za koje se najavljuje da će se još pojačati tokom ove godine, ostaje da vidimo.

Dakle, puno obećanja, nove tehnologije i sve to već u septembru ove godine. Nije ni to daleko.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi