Novi Huawei Mate 60 Pro rasprodat u rekordnom roku tokom jučerašnjeg dana na kineskim internet prodavnicama

Huawei se pripremio za milionsku prodaju Mate 60 serije telefona usred priče o novom kineskom procesoru za mobilne telefone kao izrazu prkosa američkim sankcijama i dokaza da Kina može sama da razvije i proizvede procesore nove generacije.

Novi Huawei Mate 60 Pro rasprodat u rekordnom roku tokom jučerašnjeg dana na kineskim internet prodavnicama

Huawei je spreman da proda milionske količine telefona iz nove Mate 60 serije, koji stižu poput iznenađenja zbog svojih dobrih karakteristika i to usred priče o mogućem proboju na polju proizvodnje procesora nove generacije u sopstvenoj režiji i nošeni patriotskom groznicom koja je izraz otpora američkim sankcijama.

Najnoviji flegšip pametni telefoni kompanije Huawei Technologies su naišli na neočekivano dobar prijem na domaćem tržištu. Domaći korisnici nošeni patriotizmom kao posledice delovanja američkih sankcija su pokazali prilično veliki entuzijazam prema uređajima iz Huawei Mate 60 serije.

Veliki broj kupaca vide nove uređaje kao simbol nacionalnog ponosa i dokaz da zemlja može da probije američke sankcije usmerene na kineskog šampiona u oblasti IT tehnologije – komapniju Huawei.

Mate 60 Pro je dokaz snage kompanije Huawei

Huawei je prošlog utorka iznenadila tržište lansiranjem novog Mate 60 i još naprednijeg Mate 60 Pro telefona. Modeli su u početku bili dostupni samo na Huawei internet prodavnici  i njegovoj  prodavnici lociranoj u Šenženu. Nakon toga su se ubrzo pojavili u prodajnim kanalima nezavisnih internet prodavnica kao što su JD.com, Taobao Alibaba Group Holding i njihovih outlet prodavnica.

Najnovija vest govori da je Huawei Mate 60 Pro od ponedeljka rasprodat na web prodavnicama  JD.com i Taobao, dok je zvanična Huawei Vmall internet prodaja trebalo da pusti novu količinu uređaja za kupovinu u ranim večernjim satima, nakon što je ranije rasprodao kompletnu seriju telefona.

Kada je novinar  South China Morning Posta posetio Huawei prodavnicu u okrugu Nanšan u Šenženu prošlog utorka, ubrzo nakon što je serija Mate 60 puštena u prodaju, oko 25 kupaca je već stajalo u redu da kupe telefone, prenosi South China Morning Post.

Da li biste voleli i vi da dođete do novog Mate 60 modela ili vam se sve ovo više čini kao euforija i „naduvana“ priča koja se namerno kreira kako bi se pokazalo kako Kina ima moć da se uspešno nosi i razvija sopstvene uređaje jednako dobrih karakteristika, uprkos američkim sankcijama?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Dovla_sheen


    View image at the forums

    Novi Huawei Mate 60 Pro rasprodat u rekordnom roku tokom jučerašnjeg dana na kineskim internet prodavnicama​
    Huawei se pripremio za milionsku prodaju Mate 60 serije telefona usred priče o novom kineskom procesoru za mobilne telefone kao izraz prkosa američkim sankcijama i dokaza da Kina može sama da razvije i proizvede procesore nove generacije.

    Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...snjeg-dana-na-kineskim-internet-prodavnicama/

    Kupio bih rado ali tri rupe u displeju??? Otkaz dizajneru i onome ko je aminovao to.

  2. nino77ns

    Pa nije naduvana prica...i treba da pokazu amerikancima da su sposobni a ko nece ako ne kinezi ...amerikanci samo pokazuju koliko su glupi ...izbacili su google iz telefona na svoju stetu od prodaje reklama i pa do komponenti ....veliko bravo za kineze a telefoni i kamere huawei su odlicni i uvek su imali inovaciju vise od svih ...to ameri nisu mogli da podnesu ...jer njihov glupi ajfon nikad nema inovacije ...mozda u 3 godine nesto promene...sporo i jadno

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi